Wanchako Palo Santo
nyaklánc, inka kereszttel

eksz313
Kattints a képre a nagyobb méretért
Ár:
19.990 FT

Gyönyörűen faragott inka kereszt medál Palo Santo fából, Rugalmas nyakláncon, Palo Santo gyöngyökből. Az inka kereszt vagy chakana talizmán az inka mitológia szerint kulcs ahhoz, amit ők az élet titkának tekintettek. Magába foglalja a négy irányt, a négy elemet.. a négyesség szimbolikáját s a közepén lévő szabályos kör az újjászületés, az átlépés, átlényegülés energiáját hozza el számunkra. Segíti a meditációt, a filozofikus gondolkodást, az átmeneteket.  

Az Andok őslakói évszázadok óta használják a Palo Santo fát a negatív energiák megtisztítására. Füstöléssel helyreállítja a békét, nyugalmat. A hagyomány szerint a Palo Santo természetes fájdalomcsillapító, stresszcsökkentő és relaxáló hatású. Kellemes felemelő, frissítő illattal rendelkezik.
Nyakban viselve védelmet ad, tisztítólag hat az aurára, támogatja a pozitív érzéseket és az örömöt. Tisztítja a gondolatokat, segíti a teremtő erőt. 

SERFOR minősített Palo Santo fából készült medál, gyöngyök. Kézműves termék, a természet jólétét szem előtt tartva!

Figyelem! Tartósan víz ne érje, mert a fa medál, gyöngyök károsodhatnak. Időszakosan érdemes ápolni, jó minőségű, megbízható forrásból származó Palo Santo olajjal.
 
Palo Santo olajat a termékkínálatunkban itt találja: 
https://florasense.hu/aromaterapia-/-illoolajok/100-tisztasagu-illoolajok/palo-santo-illoolaj-5-ml


SERFOR minősítés: 
Dél - Amerikában, jelenleg csak Peruban működik az Országos Erdészeti ás Vadvédelmi Szolgálat (SERFOR) a Mezőgazdasági és Öntözési Minisztériumhoz tartozó  testület. A nemzeti erdő- és vadgazdálkodási rendszer irányító testülete. Ezt a szervezetet az erdészeti és vadon élő állatokról szóló törvény hozta létre, és 2014. július 26-án kezdte meg működését. 
Fő feladata az ország vadon élő növény - és állatvilágának fenntartható kezelésének elősegítése. A regionális és helyi önkormányzatokkal, paraszti és civil szervezetekkel együttműködve biztosítja az erdők és más vadon élő növények ökoszisztémáinak fenntarthatóságát és erőforrásaik legális kereskedelmét.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések