Füge - Gourmet Japán tradíció

palc193
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
2.290 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
35 szál

Az otthoni illattár egyik állandó tagja. Illatát tekintve használhatjuk pihenés, relaxáció idején vagy aktív időtöltés során is. 

A Ficus carica Kis-Ázsiából meghódította a Földközi-tenger egész térségét. Különlegesen egyedi és erőteljes illata nem véletlen, ezzel csalogatja magához a porzást végző rovarokat, melyektől fennmaradása függ. Mielőtt virágai terméssé érnének több száz zamatosan illatozó virágba borul a fügefa, melyeket a szorgos fügedarazsak poroznak be. 

Az ínyenc, zöldes-ámbrás-pézsmás illat egy különösen érzéki hangulatot teremt. Az édes és friss illatok különleges harmomiája teszi annyira gyengéddé ezt a füstölőpálcikát. Ritka bájával, hogy sem nem ragacsosan édes, sem nem észrevehetetlenül egyszerű.

A füstölőpálcika a japán Awaji szigetén készült, ahol az ősi füstölőszer készítő hagyományok szerint készítik a füstölőket mind a mai napig. 

Összetevők: fa, természetes növények, gyógy- és fűszernövények

A füstölőpálcika fantázia neve - Füge - a természetes növényi kompozícióhoz illő asszociációk. Ebből illóolaj nem készíthető ( csakis szintetikus lehet ), így az aromás növényi részekből és más, természetes illóolajok felhasználásával érik el az adott illatkompozíciót.

Fotó: aromandise.com

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó tudástárbejegyzések