Fehér zsálya
tér- és auratisztító spray

illo046
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
4.990 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
100 ml

Nagyon jó alternatíva, ha élvezni szeretnénk a kaliforniai fehér zsálya áldásos tisztító, energetizáló hatását, de nem tudunk vagy szeretnénk füstölni, pl. szállodai szobában vagy munkahelyen

Tudj meg többet a Jiri & Friends - Just pure, a termék gyártójáról ebben a bemutatkozó cikkben.

Összetétel: fehér zsálya alkoholos kivonat ( tinktúra ), hidrolátum és illóolaj

Fehér zsályáról bővebben

Az indián gyógyító hagyományban tonizáló, gyulladáscsökkentő és lázcsillapító hatása miatt használták. Teát főztek belőle vagy borogatásként tették fel, hűsítő hatása közismert volt. Leveleit gyakran rágták a száj fertőtlenítése vagy a légzés megkönnyítése céljából. Asztma és tüdőproblémák esetén a gyógyító sámánok füstölőkeverékekben használták. Rituális füstölőszerként az észak-amerikai indián hagyományban különleges fontos szerepet tölt be, tisztító szertartások, izzasztókunyhók elmaradhatatlan kísérője. A híres indián naptánc közben a táncosok fehér zsályát rágnak, hogy szomjukat csillapítsák ( a tánc alatt nem ehetnek és ihatnak ). Egyedül a női hold ciklus ( menstruáció ) alatt nem javallott a használata.
Kisebb tisztításokhoz - auratisztítás vagy tárgyak megtisztításához - elég, ha egy-egy levelet elfüstölünk, tértisztításhoz, szertartásokhoz pedig a különböző méretű kötegek közül tudunk válogatni. Ha pedig végképp nincs módunk füstölni, használhatjuk a fehér zsálya illóolajából készült térpermetet.

Várandósság alatt nem ajánlott a használata !

Figyelmeztetés!

Gyermekektől távol tartandó!
Kerülje a szemmel való érintezést!
Gyúlékony, bőr irritáló hatású!

Várandósság alatt nem ajánlott a használata !

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések