Mandala gyertya - repceolajból

ajan442
Készleten
Ár:
1.990 FT
Darabszám:
Égési idő:
25 óra

Illatosított gyertya, 100% természetes növényi repce viaszból újrahasznosított üvegben. A gyertyát hagyományos eljárással készítik Belgiumban, parabén-mentes illatolajok felhasználásával. Biológiai úton lebomló, így ártalmatlan az emberekre és természetre egyaránt.

Az újrahasznosított üvegből készült edénykét újra felhasználhatjuk amint kiégett belőle a gyertya. Ezzel a Fair Trade minőségű és hosszú égési idejű gyertyával garantált pár kellemesen eltöltött óra.

Termék specifikáció:
Illat: oudh  természetes parabén-mentes illatolaj
Égési idő: 25 óra
Méret: 6x6x6 cm
GMO-mentes repceolaj Németországból
Újrahasznosított kocka üveg, mely tovább használható gyertyatartóként

Repceolaj viasz
A repce viasz repce olajból készül, mérgező- és/vagy káros anyagoktól mentes és környezetünkre ártalmatlan. A közhiedelemmel ellentétben, a repce védelmezi és támogatja a termőföldet a jövő termésének, miközben olajként és terményként hasznosul. Továbbá a repceolaj ember-, állat és környezetbarát, fenntartható és az ökológiai lábnyoma is kisebb, mint például a  szója viasznak, köszönhetően annak, hogy Európában termesztik és dolgozzák fel.

Sasfáról bővebben

A magyar nevén ALOÉFÁnak vagy SASFÁnak hívott növény ( Aquilaria malaccensis ) sokaknak inkább az angol nevén ( AGARWOOD ), vagy az arab nevén ( OUDH ), esetleg a japán nevén ( JINKO ) lehet ismerős. Ez a boroszlánfélék családjába tartozó növény India, Kambodzsa, Vietnám, Indonézia esőben gazdag őserdeiben honos, ahol rózsafának vagy paradicsomfának is hívják. Fája ősidők óta az egyik legdrágább és legkeresettebb füstölőanyag, a legjobb minőségű darabok ára még az aranyénál is magasabb, és licitálnak rá, mint pl. a szarvasgombára.

A fa attól lesz igazán különleges, hogy egy bizonyos gombafajnak meg kell támadnia a fa belét / gesztjét, ami fokozottabb gyantatermelésre ösztönzi a fát ( a fa védekezik, igyekszik gyógyítani magát ! ), és ha ezt még egy fermentációs folyamat is követi ( pl. évszázadokig föld alatt vagy néhány évig víz alatt hever ), akkor igazán különleges illata lesz, mely igen széles palettán mozoghat az édes, balzsamostól kezdve egészen a fanyar fűszeresig. Míg Nyugaton ( Európa, Arab országok ) az édesebb, balzsamosabb fajtákat szeretik, addig a japánok inkább a Vietnámból, Kambodzsából származó fanyar, fűszereseket. Japánban olyannyira kedvelt füstölőszer, hogy 6 fajtáját különböztetik meg, a legfinomabbak pedig onnan ismerhetők fel, hogy elmerülnek a vízben.

A legrégebbi és legdrágább ismert Jinko darab ( Ranjatai ) i.sz. 756-ból származik és ma a japán uralkodó család birtokában van. Az uralkodók mindig is kedvelték, hiszen a magasrendű spirituális erő, hatalom energiáját társították hozzá. Ezért az arab uralkodó családok a mai napig ragaszkodnak hozzá, hogy a számukra elkészített ( természetesen személyre szóló ) parfüm tartalmazzon OUDH illóolajat, amely nem meglepő módon szintén a legdrágább illóolajak egyike a világon a maga kb. 250€/ml árával. Keleten azt tartják, hogy a SASFA segítségével könnyebben jutunk transz és más tudatállapotokba, valamint a legmagasabb tudatossági szintekre. Ahogy a mondás tartja: " A szantálfa a kezdők illata, a SASFA pedig a beavatottak gyémántja. "

Figyelem!

Gyermekektől távol tartandó.
Ne helyezze huzatos helyre.
Égő gyertyát ne hagyjon felügyelet nélkül.
Helyezze tűzálló felületre.
Mikor a viasz teljesen meg van olvadva, óvatosan mozgassa a gyertyát, elmozdulhat a kanóc.

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.790 Ft utánvéttel
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
  1.790 Ft utánvéttel
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban
Újdonság

Kapcsolódó termékek