Spirit of Om - Színtiszta energia

Spirit of Om - Színtiszta energia
Spirit of Om - Színtiszta energia

A dél-németországi Alpok lábánál megbújó kis faluban találjuk a Gerd és Ellen Bauer által megálmodott bio-energetizált ruhákat gyártó cég európai központját, ahol a terméktervezés, a műszaki fejlesztés, a gyártásellenőrzés, az értékesítés és logisztika történik.

A bio és energetizált szavak nem csak marketing fogás, hanem a cég mindennapjait is átható vezérfonalak, olyan mögöttes tartalommal, melyeket hűen tükröz a központ épülete és környezete is. És amelyek a kezünkbe kerülő ruhadarabokból is sugárzik.

Feng Shui szerint rendezett kert a dél-németországi Allgäu-ban

A központot Németország vezető Feng Shui szakértőjének segítségével tervezték meg odafigyelve a legapróbb részletekre is. Az épületet kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával építették fel, fa, kő, üveg stb. A műanyag jelenlétét a lehető legminimálisabbra szorították, például laptop, nyomtató stb. Internetet is csak kábeles formában érhetünk el a központban.

A felhasznált fenyőfákat a környező erdőkből válogatták majd bio anyagokkal kezelték. Az épület bio betonból készült tartópilléreiben féldrágakövek gondoskodnak a megfelelő energiák jelenlétéről. Az egyenletes chi / energiaáramlást biztosítja az egész házban a padlón és a falakon végigfutó féldrágakő betétes mozaik csík is.

A finom részletekhez tartozik még a faajtókra gravírozott 60-70 cm átmérőjű Élet Virága szimbólum, az ablakokon megtalálható Élet Virága matricák. Az épülethez tartozó raktárban pedig –az előbb említett ásványokkal kirakott oszlopok mellett – egy 1 méter átmérőjű kristálymandala tartja és energetizálja a kész ruhákat és a raktár terét.

Spirit of Om energetizált Élettér lakástextilekkel

Érdekes részlet továbbá, hogy a ruhák finomenergetikai minőségének óvása érdekében nem kerülnek vonalkódok a termékekre.

Az épületből egy kis hegyi tóra nyílik a panoráma, melyet hatalmas üvegfalon át csodálhatunk meg. Itt is ügyeltek arra, hogy kristályokkal megelőzzék az energia szabad kiáramlását az épületből.

A Spirit of Om bio-tanusítvánnyal rendelkező cég, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a mindennapok harmoniájára és a pozitív légkörre. Mind a munkahelyeken, mind a teljes gyártási folyamat során ügyelnek a könnyedség meglétére.

Spirit of Om energetizált wellness és jógaruházat bemutatóterem

A fenntarthatóság és a természet közeliség jegyében gyártott ruhák alapanyagául szolgáló pamutot elsősorban az Égei-tenger térségében termesztik majd kézzel szüretelik. A bio minősített pamut nem csak tapintásra és érzetre más, hanem növényvédő- és vegyszerektől, rovarirtóktól, krómtól, nehézfémtől és formaldehidtől mentes marad a gyártási folyamat egésze alatt. A szakrális mintákat pedig vízfogyasztás nélküli digitális technológiával színezik, csakis hitelesített, nem-mérgező és környezetbarát festékkel. A relatív kis távolságoknak köszönhetően a szállítás során sem szükséges a ruhaiparban oly elterjedt gombaölő szerek használata.

Mindemellett a manapság jellemző fast-fashion erőltetett menetben váltott kollekcióival szemben a Spirit of Om ruhatárába évente kerülnek időtálló minőségű darabok, melyeket gondosan terveznek és viteleznek ki. Üzletükben nincs fogyasztást növelő akciózás, csakis a már kifutó, mérethiányos sorozatok utolsó darabjai kerül leértékelésre!

Mindennek fényében és ismeretében már a megfelelő helyén tudjuk értékelni a különleges, egyedi ruhakölteményeket, melyekkel nemcsak külsőnkről, de belsőnkről is gondoskodik a Spirit of Om – Színtiszta energia!

A Florasense a Spirit of Om hivatalos magyarországi disztribútora!

Kapcsolódó termékek

Hozzászólások