Fehér zsálya / Hegyi balzsam köteg

nove117
Készleten
Ár:
2.290 FT
Darabszám:
Méret:
S - 25-30 g

----> A kaliforniai fehér zsálya ( Salvia apiana ), az észak-amerikai indiánok egyik legszentebb és leggyakrabban használt füstölőszere Európában is igen közkedvelt lett az utóbbi években. Bár fanyar illata a tömjénéhez hasonlóan igen megosztó ( azaz valaki vagy szereti, vagy ki nem állhatja ), tisztító hatása megkérdőjelezhetetlen.
Mivel víz elemű növényről van szó, ezért erőteljesen dolgozik és tisztít érzelmi szinteken, de ami még talán ennél is fontosabb ajándék / üzenet / mágikus hatás, hogy kitisztítva a „zavaró érzelmeket”, ahogy a buddhisták nevezik őket, segít, hogy középre kerülve, egy semleges ( isteni ) nézőpontból hozhassuk meg döntéseinket. Felismerve, hogy melyek az igazán fontos dolgok az életben/életünkben vagy éppen az adott helyzetben.

-----> Hegyi balzsam vagy spanyol nevén Yerba Santa ( Eriodictyon californicum ) azaz szent növény egy örökzöld, 60-120 cm magasra növő bokor, mely elsősorban Kaliforniában terem, de megtalálhatjuk Utah déli részén, Arizonában és Új-Mexikóban is. Az őshonos indiánok számtalan módon használták, ették a leveleket, vagy összemorzsolva fájdalmas végtagokra helyezték, gőzöltek és füstöltek is vele. Füstölve illata édes, fűszeres balzsamos, enyhén gyantás. Általános, széles spektrumú gyógyulást hoz lelki-szellemi szinteken, hogy a testi betegség is eltűnhessen. Feloldja a félelmeket és a görcsöket, erősíti az önmagunk iránt érzett szeretetet. 

Együtt füstölve őket a fehér zsálya tisztító hatását szépen egészíti a hegyi balzsam: a megtisztult térbe, aurába az önszeretet és a többszintű gyógyulás lélekemelő energiái lépnek.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések