Vanília álom
füstölőkeverék

keve269
Kattints a képre a nagyobb méretért
Nincs raktáron
Ár:
4.990 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
5 g

Az omani Hojari tömjén Európában elérhető legmagasabb minőségű cseppjeinek és a valódi Bourbon vanília különleges aromájának felemelő, simogató, érzékien megkapó illata és különleges energetikája tölti meg szívünket lelkünket. A tömjén tisztító, fényt és világosságot hozó tüzes minőségével a vanília meleg, megkapó illata és ölelése táncol, mely táncba legbelsőnket, Belső gyermekünket is meginvitálja. Tisztító, nyugtató, ősbizalmat erősítő szimfónia jön létre a lágyan füstölő királyi/királynői füstölőszerek által.

A vaníla egy csodálatos, vidám és ellenállhatatlan szívillat, mely arra csábít, hogy élvezzük az élet napos oldalát. Körbeöleli a belső gyermeket, megnyugtatja és elkényezteti, hogy végre elhiggye, hogy az életben minden kívánságunk teljesülhet.

Az Al-Hojari tömjén a világon egyetlen helyen, az omani szultánság Dhofar nevű régiójának száraz sivatagaiban található alig hat méteresre növő cserjék gyantája, a világ legdrágább és legkeresettebb tömjéne. A Royal Hojari ennek is a legfelsőbb kategóriáját testesíti meg, kézzel válogatott, szinte áttetsző, opálos világos zöld és élénk sárga között játszó színnel, cseppjeinek nagysága egészen a 3-4 cm-ig terjedhet. 300 kg Al-Hojarit átválogatva jutunk 1 kg Royal Hojari-hoz.

Prémium