Templomi réz tömjénező
Dragnar

kelf125
Készleten
Ár:
19.993 FT
Darabszám:

Időtlen kialakítású templomi tömjénező, lóbáláshoz vagy falon lógatáshoz. Ideális választás energetikai tértisztítás végzéséhez. Sárga rézből készült füstölőedény faszenes füstöléshez. Szellőztethető, nagyobb terekben vagy a szabadban javasoljuk a használatát. 

Mérete:
- Legnagyobb Ø 10,5 
- Legkisebb Ø 7 cm
- magasság: 10 cm
- lánc: 20 cm

Használati javaslat: Az áttört díszítés miatt a homok kiszóródhat vagy lengetés közben esetleg vegyülhet a füstölőszerrel, így homok nélkül használandó. Eredendően is csak a parazsat helyezték el az edény aljára, ezt már a faszén váltja fel. Figyelem! Az edény használat során rendkívül felmelegszik, kérjük fokozottan ügyeljenek a biztonsági előírások betartására! Csipesz segítségével helyezze az izzó faszenet az edénybe, majd az adagolókanálla tegye rá a füstölni kívánt gyantát, füstölőanyagot. Ha elégett, az adagolókanállal távolítsa el az égett részeket, majd szükség szerinti alkalommal ismételve, tegyen újabb füstölőszert a faszénre. Szabad kézzel ne érintse meg az edényt csak ha már biztosan kihűlt. 

Kifejezettem a "lóbálható", akasztóval rendelkező füstölőedényekhez javasoljuk a függőleges felületre rögzíthető falikar használatát. Kényelmessé és biztonságossá teszi a használatot. Ide kattintva érheti el! 
FALIKAR

Biztonsági figyelmeztetés:
Fokozottan ügyeljen a tűzbiztonsági előírások betartására. Szellőztethető téreben gyújtson füstölőt. Nyílt lángot soha ne hagyjon őrizetlenül! Fokozott a balesetveszély ha a szobában gyermek vagy állat tartózkodik. Az edény méretéből és anyagából ( réz) kifolyólag erősen felmelegszik. Kérjük, minden esetben ügyeljen arra, hogy hőálló felületre helyezze vagy hőálló alátétet használjon alá. Az edényt használat közben vagy után hőre érzékeny vagy gyúlékony felületre helyezni tilos és balesetveszélyes! Soha ne fogja meg szabad kézzel az izzó faszenet vagy a felmelegedett faszenes edényt!

Javasolt hőálló alátétek:
Áttört mintás Élet Virága poháralátét (fa)
Terrakotta füstölőedény alátét
Élet Virága gravírozott poháralátét NATÚR zsírkőből


Videó a faszenes füstölés alapjairól: 

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések