BOSZORKÁNYÜST - PENTAGRAMM
faszenes füstölőedény

kelf198
Kattints a képre a nagyobb méretért
Nincs raktáron
Ár:
10.993 FT
Darabszám:

Használati javaslat:
Töltse meg az edényt legalább 3/4 részig füstölőhomokkal, majd a csipesz segítségével helyezze rá az izzó faszenet, ezt követően már csak élveznie kell a kedvenc füstölőszere aromás illatát.  
Ha füstölőpálcikához használja, egyszerűen csak szúrja a homokba a pálcikát. 

A három lábnak köszönhetően nagyon stabil edény, anyaga vastag, lassabban melegszik át, alá a biztonság kedvéért érdemes egy tűzálló alátétet tenni.
Javasolt hőálló alátétek:
Áttört mintás Élet Virága poháralátét (fa)
Terrakotta füstölőedény alátét
Élet Virága gravírozott poháralátét NATÚR zsírkőből

Anyaga: öntöttvas
Súlya: 1080 g

Videó a faszenes füstölés alapjairól: Biztonsági javaslat:
Fokozottan ügyeljen a tűzbiztonsági előírások betartására. Szellőztethető téreben gyújtson füstölőt. Nyílt lángot soha ne hagyjon őrizetlenül! Fokozott a balesetveszély ha a szobában gyermek vagy állat tartózkodik. Előfordulhat, hogy nem csak az edény fala, de az alja is átmelegszik. Kérjük, minden esetben ügyeljen arra, hogy az edényt hőálló felületre helyezze vagy hőálló alátétet használjon. Az edényt használat közben vagy után hőre érzékeny vagy gyúlékony felületre helyezni tilos és balesetveszélyes! Soha ne fogja meg szabad kézzel az izzó faszenet vagy a felmelegedett faszenes edényt! Minden esetben használjon füstölőhomokot az izzó faszén alá, az edényben önmagában az izzó faszén használata tűz és balesetveszélyes! Az izzó faszenet csak csipesszel fogja meg, bőrrel érintkezve égési sérülést okoz! 

Újdonság

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések