BIO Akvarell kollekció
meditációs párnák

spir731
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
32.990 FT
Darabszám:
Típus:

Ez a jellegzetes Spirit of Om bio meditációs párna akvarell kollekció kézzel festett akvarell virágokból és filigrán mandalából készült egyedi és szép mintái környezetbarát digitális nyomtatással készültek, festékanyagába mikrofinom rózsakvarcot dolgoztak bele. Az oldalsó hevederbe nagy rózsakvarc és ametiszt drágaköveket is varrtak. 
Mind a 
kerek, mind a félhold alakú meditúciós párnák tetszés szerint megfordíthatóak. Az egyik oldalon a virágos mandala, a másik oldalon az élet virága található. Az élet virága motívum támogatja a belső harmóniát és elősegíti a belső jólétet - tökéletes minden meditációhoz. Az élet virága körül ez a pozitív és megerősítés/felirat áll: "egészség, szeretet, béke, szabadság és harmónia" és "kreatív, élénk, egyedi".

GOTS organikus textil tanúsítvánnyal rendelkező BIO textil termék! 

rózsakvarc és az ametiszt drágakövek segítenek megnyitni a szívet, és növelni a belső jólétet és az energiaáramlást a testben. 

A párna német organikus tönkölypehellyel van töltve.

Méretek:
kerek: 38 x 17 cm
félhold: 40 x 10 cm

Az ergonomikus félhold alak optimális ülést kínál keresztbe tett lábakkal való üléshez ( nem tartalmaz viszont belső huzatot !!! )

A külső színes huzatot hideg vagy langyos vízben mossuk, elkülönítve más ruháktól, miután eltávolítottuk belőle a belső párnát a töltelékkel.

A félhold alakú párnák nem tartalmaznak belső huzatot, ott a töltelék eltávolítása után lehet mosni a külső ( színes ) huzatot, a száradás után pedig vissza lehet tölteni a pelyvát.

A környezetbarát festési eljárás következtében azonos termékek között lehet apróbb árnyalatnyi színeltérés.Egyéb termékinformációk:
KEREK:
- színe: pink/ tarka vagy indigó/barack
- méretek: 38 x 17 cm
FÉLHOLD:
- színe: pink/ tarka vagy indigó/barack
- méretek: 40 x 10 cm (szélesség x magasság)
MINDEGYIK:
- drágakő: rózsakvarc és ametiszt
- anyaga:
Külső huzat: 100% pamut Ökotex Standard 100;
Töltelék huzat: 100% pamut (organikus);
Töltelék: 100% bio tönkölyhéj (szerves kbA) Németországból;
Minden összetevőt Németországban gyártottak.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések