ISPALLA füstölőpálcika
PALO SANTO és ROZMARING

palc229
Készleten
Ár:
1.291 FT
Darabszám:

Palo Santo és Rozmaring füstölőpálca Peruból.
Az Ispalla füstölők a legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak semmilyen szintetikus kémiai összetevőket.
100% természetes alapanyagokból kézzel készült Fair Trade termék. 

A Palo Santo kellemes és jellegzetes illatos füstje megtisztítja otthonát, irodáját. Ez az intenzív aromájú fa, mely energetikailag kiemelkedően tisztítja a teret, az aurát, nagy segítség lehet szomorúság, rossz közérzet, betegségek idején. Fokozza a béke, a szeretet érzését, harmóniát hoz a térbe, az energiarendszerbe.
Ideális a jóga, reiki, meditációs és egyéb befelé vivő, harmonizáló gyakorlatokhoz, mivel segít ellazítani az elmét és csökkenti a stresszt. 

A Palo Santo egy intenzív aromájú fa, mely energetikailag kiemelkedően tisztítja a teret, az aurát. Javasolt a használata szomorúság, rossz közérzet, betegségek idején. Fokozza a béke, a szeretet érzését, harmóniát hoz a térbe, az energiarendszerbe.

A hozzáadott rozmaring tovább fokozza, más minőségeknek is megnyitja a tisztító erőt, meghívja a gyógyító minőségeket. Illatélményben is hozzáadott értéket képvisel a rozmaring a jellegzetes, fűszeres illatával. 

Még többet olvashat a Palo Santo fáról és minden Palo Santo terméket itt megnézhet:
https://florasense.hu/palo-santo

Összetevők:
bambuszrúd , természetes Palo Santo gyanta, cukornádvíz, természetes Palo Santo por, természetes Palo Santo illóolaj. Peruból származó természetes rozmaring gyantával.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések