Fahéj füstölőpálcika
Marco Polo' Treasure

palc116
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
1.990 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
10 szál

Szál méret: 23 cm

Összetevők: Cinnamomum zeylanicum kéreg, Machilus Macrantha gyanta, bambusz, szén por

Cinnamomum Zeylanicum Sri Lanka lejtőin növekvő fa aromás, terápiás minőségekkel rendelkező kérgét hasznosítják. Már az ősi Egyiptomban ismerték antibateriális, antiszeptikus,  stimuláló és emésztést javító hatását. Fokozhatja az immunrendszer ellenálló képességét. Az Ayurvedikus és kínai gyógyászatban többek között meghülés esetén használják melegítő hatása miatt. Az ókori Rómában már afrodiziáló hatását is felismerték. A fahéj gazdag aromájú és stimuláló hatású növény.

A Marco Polo Kincsei füstölőpálcika széria teljesen természetes alapanyagokból, kézzel készült Ecocert minősítésű füstölők családja. A legfőbb alapanyagok az indiai őserdőből származnak, míg a gyantákat helyi törzsek gyűjtik kézzel India, az arab országok és Afrika száraz sivatagos területein.

A minősített alapanyagokból készült füstölő pálcákat energetikai tisztításra és az ősi tapasztalatokhoz és előző életbeli emlékekhez feloldására és helyretételéhez használjuk. Kiváló, bár időszakos eszköze annak, hogy a tér-idő szakadékát áthidaljuk.

A füstölőket mindig is használták imádkozás, jóga, tisztító és mindenféle vallási rituálé során, időtől és helytől függetlenül.

Egy füstölőpálcika által kapcsolódhatunk önmagunkhoz, isteni minőségünkhöz, gondolatban egy hozzátartozónkhoz és felajánlásként Istennek áldozhatjuk. A füstölőpálcika szerves része a tapasztalásunknak itt a Földön, így muszály, hogy 100%-an tiszta legyen.

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.790 Ft utánvéttel
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
  1.790 Ft utánvéttel
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban
Újdonság

Kapcsolódó termékek