NAG CHAMPA
BOHEME

palc247
Fiore d'Oriente
Készleten
Ár:
1.795 FT
Darabszám:

A Fiore D'Oriente BOHEME szériája egyszerre elegáns és könnyed. A szépséges dobozok vékonyabb és rövidebb pálcikákat rejtenek, melyek kevesebb füsttel rövidebb ideig égnek.

A Boheme szériából egyedüliként ez a pálcika nem 100% természetes alapanyagokból ( növényi gyantákból, szárítmányokból és illóolajokból ) Indiában kézzel készül, egy kevés szintetikus illatolajat tartalmaz, ezért hiányzik nála az ICEA minősítés.

A NAG CHAMPA a világ egyik legjobban kedvelt illata, mely egyszerre lazít és élénkít: használják meditációhoz, de afrodiziákumként is. Nyugalmat, életörömöt és harmóniát hoz a térbe, ahol füstöljük.

Szál méret: +-11 cm / kb. 1,2 gr / db

Égési idő: 35 - 40 perc ( de akár több részletben is füstölhető )

Összetevők: méz ( vadon gyűjtött ), faszénpor ( kókuszdióhéjból készült ), Machilus Macrantha fagyanta, Ailanthus Malabarica ( halmaddi ), fehér szantálfa ( Santalum album ), növényi olajak, fűszerek, illatolaj

A Fiore D'Oriente hitvallása a füstölőpálcikákról:

Masalájukat mézzel, ritka fák porával, illóolajjal, fűszerekkel és prémium növényi gyantákkal készítik annak érdekében, hogy egy tapintásra puha és enyhén ragadós, különleges illatot árasztó különleges minőségű pálcika kerüljön ki a szorgos kezek alól. Csakis természetes alapanyagokkal dolgoznak, kémiai illatanyagok és ásványi olajok nélkül.

A Masala egy élő keverék így az előállítás során gondoskodással és nyugalommal kell vele bánni. A hozzávalókat titokban adagolják meghatározott időpontokban. A masalát agyagedényben készítik el és tárolják, körülbelül 15 napba telik, mire a bambuszpálcikákra sodorható állagúvá érik a keverék. További 7-14 nap, mire a kivánt mértékben megszikkadnak a pálcikák.

A minősített alapanyagokból készült füstölő pálcákat energetikai tisztításra és az ősi tapasztalatokhoz és előző életbeli emlékek feloldására és helyretételéhez használjuk. Kiváló, bár időszakos eszköze annak, hogy a tér-idő szakadékát áthidaljuk.

A füstölőket mindig is használták imádkozás, jóga, tisztító és mindenféle vallási rituálé során, időtől és helytől függetlenül.

Egy füstölőpálcika által kapcsolódhatunk önmagunkhoz, isteni minőségünkhöz, gondolatban egy hozzátartozónkhoz és felajánlásként Istennek áldozhatjuk. A füstölőpálcika szerves része a tapasztalásunknak itt a Földön, így muszály, hogy 100%-an tiszta legyen.

Riccardo Sabbatini - A Fiore d'Oriente alapítója, tulajdonosa

Használati javaslat: 

  1. Helyezze biztonságos helyre a füstölő égető edényt
    ( kerülje a gyúlékony felületek melletti használatot pl. függöny, szalag stb). 
  2. Gyújtsa meg a füstölőpálcát, majd ha az már izzik fújja el a lángot és helyezze a füstölőégetőbe.
  3. Élvezze az aromás füstöt, majd távolítsa el a füstölő tartóból a leégett pácikát.

Tipp:

Ha már soknak érzi az illatot vagy bármilyen okból nem tudja tovább égetni a pálcikát „oltsa el” (nyomja füstölőhomokba). Bizonyosodjon meg róla, hogy már nem izzik és tegye félre egy következő alkalomra.

Biztonsági előírások: 

Csak szellőztethető helyen használjon füstölőt. Soha ne fogja meg szabad kézzel a felmelegedett füstölőégető edényt vagy az izzó füstölőt. Hőre fokozottan érzékeny felületeken (pl. lakkozott bútor) nem javasoljuk az égetők használatát. Nyílt lángot vagy izzó füstölőt soha ne hagyjon őrizetlenül! Ha a szobában gyermek vagy háziállat is tartózkodik fokozza a baleset kialakulásának kockázatát, kérjük ilyenkor fokozottan ügyeljen a füstölő égetőre!

Újdonság

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések