Mandarin - Vitalitás
Aromambience

palc137
Készleten
Ár:
2.990 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
30 szál

Ideális választás a reggeli készülődés idejére, stimulálja érzékeinket megakadályozva azt, hogy visszacsússzunk az álmosságunkba. Tárgyalókba is bölcs választás, ha a kollegák kissé leültek, fásultnak tűnnek!
Fotó: aromandise.com

Yuzu, Citrus junos, Japán ikonikus citrusa. Illóolaját mint a gasztronómiában úgy a parfümök világában is előszeretettel használják. Méltán szerzett hírnevet a helyi chefek körében. Az Aromambience füstölőpálcikájában inkább a Yuzu gyümölcs savas jegye hangsúlyosak.

A citrom, narancs, mandarin és Yuzu a legkarakteresebben megjelenő illatjegyek. Az agyat erőteljesen élénkítik, serkentik, dinamizmust és aktivitást idézve elő.

Ez a japán stílusú füstölőpálcika az Aromambience kollekcióban kifejezetten az illatok hatásának dedikálva született, az aromakológia ismeretei alapján.

Ezt a "citrus illatot" jellemzi az "energetizáló hatás". Japánban (Awaji-sziget) készült, a füstölőpálcika összetétele kis mértében bocsát ki füstöt és szagtalanító hatással rendelkezik.

A füstölőpálcika összetevői között szerepel a zöld tea kivonatból hozzáadott flavoniodok. A kellemetlen szagokat hatástalanító molekulák kb. 5 perc alatt semlegesítik az otthonunkban jelenlévő szagok 75 %-át egyetlen pálcika elfüstölésével.

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.890 Ft utánvéttel
  1.590 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
  1.790 Ft utánvéttel
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban
Légfrissítő

Kapcsolódó termékek