Rács faszenes edényre

kelf150
Kattints a képre a nagyobb méretért
Nincs raktáron
Ár:
1.696 FT
Darabszám:
Méret:

Praktikus speciális kialakítású, sárgaréz füstölőrács kifejezetten faszenes füstöléshez. A faszén minden irányból jut oxigénhez, így még ideálisabb lehet a hőleadása.
A faszenes füstölőedénybe ( edény típusától függően) kevés füstölőhomok szükséges, hogy felfogja az felfogja a lehulló hamut, esetleg a szétmorzsolódott forró faszén darabjait.

A rácsok mérete és a szükséges edény méretek a megfelelő használathoz:

         RÁCS   - EDÉNY

  • Ø 5,8 cm - 5-6 cm
  • Ø 6,7 cm - 6-7 cm
  • Ø 7,8 cm - 7-8 cm
  • Ø 8,8 cm - 8-9 cm
  • Ø 10 cm - 9-10 cm

Anyag: sárgaréz
Szín: sárgaréz
Alkalmazhatóság: faszenes füstölőedényekhez

Kiválóan alkalmas növényi gyanták (pl. tömjén, mirha, kopál), és növényi szárítmányok - gyógynövények (pl. fehér zsálya, palo santo), füstölőszer keverékek hagyományos, faszénen történő füstöléséhez/ égetéséhez.

Biztonsági figyelmeztetés:
Fokozottan ügyeljen a tűzbiztonsági előírások betartására. Szellőztethető téreben gyújtson füstölőt. Nyílt lángot soha ne hagyjon őrizetlenül! Fokozott a balesetveszély ha a szobában gyermek vagy állat tartózkodik. Előfordulhat, hogy nem csak az edény fala, de az alja is átmelegszik. Kérjük, minden esetben ügyeljen arra, hogy az edényt hőálló felületre helyezze vagy hőálló alátétet használjon. Az edényt használat közben vagy után hőre érzékeny vagy gyúlékony felületre helyezni tilos és balesetveszélyes! Soha ne fogja meg szabad kézzel az izzó faszenet vagy a felmelegedett faszenes edényt! Minden esetben használjon füstölőhomokot az izzó faszén alá, az edényben önmagában az izzó faszén használata tűz és balesetveszélyes! Az izzó faszenet csak csipesszel fogja meg, bőrrel érintkezve égési sérülést okoz! 

Javasolt hőálló alátétek:
Áttört mintás Élet Virága poháralátét (fa)
Terrakotta füstölőedény alátét
Élet Virága gravírozott poháralátét NATÚR zsírkőből


Videó a faszenes füstölés alapjairól: 

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések