LÁVAköves 3:1
kombinált edény

kelf049
Kattints a képre a nagyobb méretért
Nincs raktáron
Ár:
16.990 FT
Darabszám:

Rusztikus füstölőedény szárított növények és füstölő keverékek füstöléséhez sok füst nélkül, gyakorlatilag csak izzik rajta a füstölő. 100% természetes növényi alapanyagok biztosítják a "tiszta" illat alapját, izgalmas módja ez a növények használatának. Ahhoz, hogy igazán jó illatélményt élményt adjon, szükséges némi gyakorlat ezért inkább haladóknak ajánljuk.
A füstölőedényhez tartozék:1 csomag lávakő, 1db rozsdamentes acél betétet és 1db mécses. 

Használata ( lávakövekkel):
A növényi anyagot a forró lávakövekre szórva finoman izzani kezdenek, enyhe füstképződéssel, a folyamathoz a hőt a kövek alatt égő teamécses adja. Ez tartós és rendkívül kellemes illatképződést eredményez. 

Ha faszénen szeretnénk füstölni, csak távolítsuk el a kihűlt lávaköveket és helyezzük a faszenet a szűrőre. Ebben az esetben homok használata nélkül élvezhetjük a faszenes füstölés előnyeit. 

Figyelem!
Használata ráccsal: 

Annak érdekében, hogy gyantákat is lehessen füstölni, a rozsdamentes acél betétet és a lávaköveket el kell távolítani (kihűlt állapotban!), és kicserélni a 12 mm -es rozsdamentes rácsra.

A szőtt 12cm-es rács nem tartozék, ITT megvásárolható. Szőtt rácson való füstölés több füstképződéssel járhat, mintha a lávakövekre helyezzük a szárítmányokat. 

Biztonsági javaslat:
Fokozottan ügyeljen a tűzbiztonsági előírások betartására. Szellőztethető téreben gyújtson füstölőt. Nyílt lángot soha ne hagyjon őrizetlenül! Fokozott a balesetveszély ha a szobában gyermek vagy állat tartózkodik. Előfordulhat, hogy nem csak az az edény fala, de az alja is átmelegszik. Kérjük, minden esetben ügyeljen arra, hogy hőálló felületre helyezze vagy hőálló alátétet használjon alá. Az edényt használat közben vagy után hőre érzékeny vagy gyúlékony felületre helyezni tilos és balesetveszélyes! Soha ne fogja meg szabad kézzel az izzó faszenet vagy a felmelegedett faszenes edényt!

Újdonság

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések