Atlantiszi ezüst gyűrű állítható

eksz207
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
14.990 FT
Darabszám:
Méret:

A gyűrű eredete egészen az atlantiszi civilizációig vezethető vissza több ezer évvel ezelőttre. Úgy tartják, hogy a geometrikus alakzat a tökéletes harmóniát szimbolizálja. Ez a jelkép bocsátja ki magából az úgynevezett hullámokat, melyek akadályt képeznek minden olyan energiának, mely a viselő belső egyensúlyát megzavarná.

A gyűrű megvédheti viselőjét midnenféle veszélytől, balesettől, negatív energiáktól, és mások negatív gondolataitól és szándékától. Továbbá erősítheti az érzékelést. A gyűrű hatékonysága nem függ a viselő hitrendszerétől vagy a gyűrű anyagától. Maga a szimbólum az, ami a hatásokat okozhatja.

Napközben a jobb kézen, éjjel a balon viselhető. A bal oldalon sokkal inkább a védelmező minőség dominál, míg a jobb oldalon sokkal inkább felerősítheti a karekterünket. A gyűrű hatása személyre szabott, így lehetőség szerint ne adjuk kölcsön vagy el, miután már viseltük.

A Védelmező gyűrűje a világ egyik legősibb titkának a megnyilvánulása.

A gyűrű viselése nem helyettesíti az orvosi kezelést!

Saját gyűrű méretedet megtudhatod egy szalag segítségével (lásd "Hogyan tudjam meg a gyűrű méretemet?" képet) vagy a nyomtatható PDF segédletetben található kivágható mérőeszközzel ( lásd "Nyomtatható ujjmérő eszköz" képet)

Kapcsolódó termékek