Atlantiszi ezüst gyűrű

eksz162
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
11.990 FT
Darabszám:
Méret:

Az atlantiszi gyűrű hatásmechanizmusa:


Andre de Belizal radiesztéziai kutatásai során a gyűrű következő tulajdonságait írta le:
A gyűrű mintázata elektromágneses hullámokat sugároz, melyek képesek létrehozni egy, még kideríthetetlen elv szerint aktívan működő védőpajzsot, megelőzve minden káros energetikai befolyást, mint pl. a geofizikai okok vagy a légkör rezgésének zavaró hatásai. Ide tartozik továbbá bármilyen rossz kívánság, átok, rontás vagy egyéb mágikus agresszió energetikai töltésének közömbösítése is. A védelmet működtető erő emellett
tiszteletben tartja szabad akaratunkat, így ha valaki például öngyilkossági tervet fontolgat, a gyűrű nem fogja megakadályozni ennek végrehajtásában.

A második tulajdonsága a gyógyítás. Természetesen nem a konkrét organikus sebek gyógyításáról van szó, hanem bizonyos funkciók és az energetikai egyensúly helyreállításáról, illetve fájdalomcsillapításról.

A harmadik tulajdonsága az intuíció és az érzékszerveken túli érzékelés megerősítése. A gyűrű segít az olyan dimenziókkal való kapcsolatteremtésben, amelyekről eddig csak a metafizikai jelenségek kapcsán hallhattunk információkat. A gyűrű viselője érzékennyé válik bizonyos hatásokra és üzenetekre, melyeket másképpen nem tudott volna érzékelni.

Az atlantiszi gyűrűn végzett mérések kimutatták, hogy sugárzása a fényspektrumbeli fehér fénynek felel meg. Tehát magába foglal minden olyan energiát, amely a harmonikus élethez szükséges.

Andre de Belizal kimutatta, hogy a gyűrű hatására kiegyenlítődik az emberi aura. Tapasztalataira és kísérleteire támaszkodva állította, hogy a gyűrű megmagyarázhatatlan érintetlenséget biztosít viselőjének, védi minden formájú külső agresszió ellen.
Később rájött, hogy ennek oka a formák által sugárzott, nagyon nehezen áthatolható védőburok. Ez alatt testi és lelki téren egyaránt érvényesülő jelenséget értett. A külső agresszión kívül a gyűrű védi viselőjét olyan diszharmonizáló befolyásoktól, amely tudatosan vagy nem, saját belső energiáink megzavarásából fakad. Más szóval, szabályozza saját energiamezőnket, melynek maga a gyűrű is része.

AZ ATLANTISZI GYŰRŰ TÖRTÉNETE:
Az eredeti gyűrűt egy francia egyiptológus, d'Agrain márki 1860-ban találta Egyiptomban -Jua főpap sírjában- a Királyok Völgyében végzett ásatásai során. A vizsgálatok alapján kiderült, hogy homokkőből készült. A rajta levő mintázat egyből felkeltette a megtaláló érdeklődését, mivel sehogyan sem illett az egyiptomi kultúrára jellemző hagyományos motívumokhoz.

A gyűrűt később Andre de Belizal francia radiesztéta örökölte, miután feleségül vette d'Agrain márki unokahúgát. Maga a megtaláló azt állította, hogy a gyűrű az ősi Atlantiszról származik, és kora több ezer évre tehető. Az analízis kimutatta, hogy a gyűrű asszuáni homokkőből készült. Így született az a feltételezés, miszerint a gyűrű mintája az egyiptomi kultúra előtti civilizáció terméke, amely vagy ott jött létre, vagy később került oda, amelynek mindkét esetben az ősi egyiptomiak voltak az örökösei. (Az egyiptomi civilizáció akár az atlantiszival párhuzamosan is létezhetett, kereskedelmi, kulturális és szellemi kapcsolatokat fenntartva.)

Andre de Belizal, a modernkori radiesztézia egykori úttörője elsőként végzett komplex radiesztéziai vizsgálatokat a gyűrűn, és már az első pillanatban megértette, hogy rendkívüli erővel és hatáskörrel bíró tárggyal van dolga. Az összegyűjtött eredmények alapján Andre de Belizal megállapította, hogy az atlantiszi jelet hordozó gyűrű hatalmas erejű energetikai védőpajzs, amely viselőjét mindennemű külső káros befolyástól megóvja. 

Álljon itt egy idézet Roger de Lafforest írásából: Valóban e gyűrű - melyet valószínűleg Atlantisz lakói, az óegyiptomiak örökhagyói készítettek - különleges titok kapuját nyitja ki előttünk, a megmagyarázhatatlan kiválasztottság és védelem titkát, melyet a kiváltságos formák által sugárzott hullámok biztosítanak, védve minden láthatatlan káros külső hatás vagy agresszió ellen. Valóban léteznek olyan ún. alakhullámok, amelyek képesek létrehozni rendíthetetlen védőkorlátot, megállítva és semlegesítve minden olyan erőt, amely például egy lakás vibrációs légkörét vagy lakóinak egyensúlyát megzavarhatná, beleértve egészségüket, esélyeiket, szerencséjüket. Az atlantiszi gyűrű éppen ilyen csodákra képes.

Az atlantiszi gyűrű használati módja az asztrológia tükrében:


Belizal kutatásának eredményeit először a kéz ujjainak asztrológiai megjelöléseivel, utána pedig a gyűrűn lévő geometriai formák szimbolikájával vetette egybe. Amikor egy meghatározott ujjra húzzuk fel a gyűrűnket - az általános hatásokon túl (Elixír Magazin 291. szám) -, egy adott testrészre is irányítjuk a hatását. Az asztrológia szerint az emberi kéz ujjainak a következő bolygók felelnek meg, illetve ezekhez az alábbi betegségek kapcsolódnak:

Hüvelykujj - Vénusz
Köhögés, fulladás, vállfájdalom, fejfájás, asztma, mandulagyulladás, torokfájás, arcidegbénulás. A gyűrűt a hüvelykujj felső ujjpercére helyezve serkenthetjük a tobozmirigyet, a nyúltagyat, a szemeket, a mellet es a fejbőrt, az ujjtövön viselve pedig a csecsemőmirigyet. 
A Vénusz további aspektusai: a szépségre való fogékonyság, az akaraterő és az intuíció erősítése, az impulzív reakciók ellenőrzése, belső harmónia.

Mutatóujj - Jupiter
Fej- és fogfájás, bőrbetegség, látási zavarok, eszméletvesztés, fájdalomcsillapítás, emésztési zavarok, a máj és a vastagbél működése. A gyűrű mutatóujjon való viselése a dohányzásról való leszokáskor is ajánlott. Az ujj végén viselve pozitív hatást gyakorolhat a homlok- és az arcüregre. 
A Jupiter további aspektusai: a világ megértése, az önfejlesztés, a szellemi fejlődés igénye.


Középső ujj - Szaturnusz
Szívburokgyulladás, mellkasi nyomásérzés, kézreszketés, láz, orrvérzés, gyomorfájdalmak, túlzott izzadás. Segítséget nyújthat pánikbetegségek, hisztéria, álmatlanság és szexuális zavarok esetén. Az ujj felső, köröm közeli részén viselve serkenthetjük a nyelőcsövet és a szervezet vérellátását. Az ujj közepén viselve a torokra hatunk, az ujjtövön pedig az orra és a fogakra. A középső ujj a meridián rendszernek azon részéhez kapcsolódik, amely a vérkeringésért felel.
A Szaturnusz további aspektusai: erősíti a meglévőt, rendszeresít, kikristályosítja az eszméket, önfegyelmet ad.

Gyűrűsujj - Nap
Fejfájás a halánték környékén, szédülés, fülzúgás, nátha, megfázás, gégegyulladás, hiperaktivitás csökkenése. Az ujj középső részén viselve segíthet a migrén gyógyításában, az ujjtövön pedig serkentően hat a máj és az epe működésére. 
A Nap további aspektusai: A Nap az individualitást, a vitalitást és az alkotó energiát képviseli, a saját akarat kifejezéséért és az önértékelésért felel.

Kisujj - Merkúr
Szemgyulladás, pajzsmirigyproblémák, a vékonybél működési zavarai és fülfájás esetén, relaxáló, fiatalító hatású. A kisujj középső része a nemi szervekhez kapcsolódik, az ujjtövön való viselés enyhítheti a fülbetegségeket.
A Merkúr további aspektusai: racionális gondolkodás, kommunikáció, a tudás megosztása, memorizálás, logika, kapcsolatteremtés.

Ujjaink és belső szerveink kapcsolatát leginkább a kínai medicina térképezte fel a meridián rendszerről szóló tanban.
Röviden: A hüvelykujj a tüdővel, a mutatóujj a vastagbéllel, a középső ujj a szívburokkal, a gyűrűsujj a hormonrendszerrel, a kisujj pedig a szívvel és a vékonybéllel áll kapcsolatban.

Ne feledjük, az energia követi a gondolatot, oda áramlik, ahová irányítjuk. Ha konkrét szándékkal viseljük a gyűrűt de nem pont a szándékunkhoz hozzárendelt ujjon, elég, ha a célunkra koncentrálunk, vagy esetleg megerősítés formájában kimondjuk magunkban. 

A gyűrű viselése nem helyettesíti az orvosi kezelést!

Saját gyűrű méretedet megtudhatod egy szalag segítségével (lásd "Hogyan tudjam meg a gyűrű méretemet?" képet) vagy a nyomtatható PDF segédletetben található kivágható mérőeszközzel ( lásd "Nyomtatható ujjmérő eszköz" képet)

Magyar ötvös méretezés: belső kerület - átmérő:

45 (14,3) - 46 (14,6) - 47 (15,0) - 48 (15,3)
49 (15,6) - 50 (15,9) - 51 (16,2) - 52 (16,5) 
53 (16,8) - 54 (17,2) - 55 (17,5) - 56 (17,8) 
57 (18,1) - 58 (18,4) - 59 (18,8) - 60 (19,1) 
61 (19,4) - 62 (19,7) - 63 (20,0) - 64 (20,3) 
65 (20,7) - 66 (21,0) - 67 (21,3) - 68 (21,6) 
69 (22,0) - 70 (22,3) - 71 (22,6) -72 (22,9) 
73 (23,2) - 74 (23,5) - 75 (23,9)