BIO Díszpárna
BEAUTY DREAM

spir1186
Spirit of Om
Rendelésre
7-14 munkanap
Ár:
13.990 FT
Darabszám:
Típus:

Aludjon jól a mi új, Spirit of Om „Beauty Dream” bio pamut ágynemű szettünkkel, amely organikus pamutból készült . Ez az ágynemű tisztességesen, fenntarthatóan és teljesen káros anyagoktól mentesen készült, GOTS organikus textil tanúsítvánnyal rendelkező bio textil!
Különösen hangsúlyos az ökológiai módon festett digitális nyomtatás, melynek során mikrofinom rózsakvarcot dolgoznak az organikus pamutba
 - ez a legjobb feltétele a pihentető alvásnak. Finom minőségük és fantáziadús megjelenésük miatt az alvás és a felkelés egyaránt öröm.

Ha szeretné, egyszerűen megfordíthatja az organikus ágyneműt, és finomabb akvarell kivitelben a kissé visszafogottabb második oldalt választhatja. Az élet virága motívum támogatja a belső harmóniát, és ezáltal különösen kellemes alvásérzetet is támogatja.

A kelmébe dolgozott rózsakvarc segít megnyitni a szívet, és növelni a belső jólétet és az energiaáramlást a testben.Egyéb termékinformációk:
- kiváló minőségű organikus pamut huzat
- csodálatosan puha és bőrbarát anyag az ökológiai gyártásnak köszönhetően
- szállodai minőség
- cipzárral
- mosógépben mosható 60°C-on
- szárítógépben szárítható
- anyaga: 
HUZAT: 100% pamut - minősített bio termesztésű pamut;
TÖLTET: GOTS Filling Inlett szerint tanúsított, ökológiai irányelvek szerint : 100% poliészter
- drágakő: mikrofinom rózsakvarc
- mérete: 40 x 40 cm
- színe: csodás álmok - színes
ökológiai digitális színezés vízfogyasztás nélkül; Színezés és gyártás a GOTS BCS 28057 szerinti tanúsított, ökológiai irányelvek szerint

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések