A LÉLEK GYÓGYULÁSA

konyv021
Készleten
Ár:
3.991 FT
Darabszám:

A könyv hátoldaláról: 

"Minden egyes nap harmonizáljuk a lelkünket és javítsuk karakterünket. legyünk minden nap egy árnyalattal jólelkűbbek, adakozóbbak, függetlenebbek, megértőbbek a körülöttünk lévő emberekkel, gondoskodjunk róluk, bókoljunk nekik, hogy ne temessük el az energiákat, hasem használjuk. Ez a mindennapi munka magunkon."

Szergej Lazarev az emberi fejlődés spirituális útjáról szóló 34 könyv, köztük a "Karmadiagnosztika", a "Jövő embere" és " A túlélés élménye" sorozatok szerzője. Könyveit a világ 16 nyelvére lefordították, és 15 millió fölötti példányszámban keltek el. A szerző egyedülálló, több mint 30 éves kutatása azt mutatja, hogy érzéseink befolyásolják egészségünket és sorsunkat, valamint utódaink egészségét és sorsát. A könyvekben megfogalmazott ajánlások betartásával emberek milliói javíthattak jellemükön, egészségükön és sorsukon. Segítségükkel nemcsak a saját problémáinkat tudjuk leküzdeni, hanem gyermekeinket és unokáinkat is támogathatjuk.

Miért ez történik velem? Mi a teendő most? Miért jelenik meg a betegség? Hogyan ne sértődj meg? Hogyan válhatunk szerető és boldog emberré? Hogyan dolgozhatunk minden nap önmagukon? Sz. Lazarev 2017-ben írt új könyve, "A lélek gyógyítása" segít megválaszolni ezeket és még sok más kérdést, miközben bemutatja, hogyan lehet megtalálni a kiutat a nehéz helyzetekből. Megtanítja, hogyan kell meglátni a betegség valódi okait és kiépíteni a helyes prioritási rendszert a jólét és a harmónia elérése érdekében. A könyv tartalmaz olvasói leveleket is olyanoktól, akik megosztják velünk számos súlyos betegség, a szülőkkel szembeni sértődöttség vagy az emberek fölötti folytonos ítélkezés leküzdéséről való tapasztalataikat. Ennek a tudásnak köszönhetően új lehetőségek nyílhatnak meg problémáink megoldására, és nagyobb változásokat indíthatunk el önmagunkban és az életünkben.

Kiadó: Sajta Juga Kiadó, Lengyelország
Forgalmazó Magyarországon: www.lazarev.hu

Kiadás éve: 2017
Első magyar kiadás: 2021

Oldalszám: 167
ISBN: 978-83-64740-52-7

Fordításban rész vettek:
Stojkov Darko
Brezovszki Szuzanna
Popovity Gizella
Zabos Gabriella
Győri Ádám

 

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések