4 égtáj füstölőpálcika tartó

ajan239
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
994 FT
Darabszám:
Szín variációk:

Mázas kerámia füstölő pálca tartó / füstölő égető edény, 4 színben, közepén fúrt pálcikatartóval, melyet körbe fog 4 db kelta csomó.
A kelta csomó az örökkévalóságot jelképezi, mert a vonalak egy önmagán többször átbújó hurkot képeznek. A hiedelmek szerint ez a szimbólum erővel tölt fel, céltudatossá és legyőzhetetlenné tesz. A mágikus erőket is fel lehet erősíteni vele.


Kiválóan alkalmas növényi gyantákból ( pl. tömjén, mirha, kopál ), és növényi szárítmányok - gyógynövények ( pl. fehér zsálya, palo santo ) porából gyúrt füstölő pálca égetéséhez.


Füstölőtartó információk:
Magassága: 2 cm
Átmérőja: 5,5 cm
Anyaga: mázas kerámia
Belehelyezhető füstölőpálcika típusa: indiai, japán

Füstölő kúpok égetéséhez használható? : IGEN
Füstölő zsinór égetéséhez használható? : NEM
Használható-e rácsos füstölőedény alátétnek? : NEM
Helyezhető-e a füstölő edénybe füstölőhomok? :  NEM

Kérjük, hogy a használati javaslatot és a  biztonsági leírást a HASZNÁLATI TIPPEK fül alatt olvassa el! 

Használati javaslat: 

  1. Helyezze biztonságos helyre a füstölő égető edényt
    ( kerülje a gyúlékony felületek melletti használatot pl. függöny, szalag stb). 
  2. Gyújtsa meg a füstölőpálcát vagy füstölőkúpot, ha az elkezd izzani fújja el a lángot és helyezze a füstölőégetőbe, ha arra alkalmas az edény, akkor a bele öntött füstölőhomokba az izzó pálcát/kúpot/füstölőzsinórt.
  3. Élvezze az aromás füstöt, majd távolítsa el a füstölő tartóból a leégett pácikát.

Tipp: Ha már soknak érzi az illatot vagy bármilyen okból nem tudja tovább égetni a pálcikát „oltsa el” (nyomja füstölőhomokba). Bizonyosodjon meg róla, hogy már nem izzik és tegye félre egy következő alkalomra.

Biztonsági előírások: 
Csak szellőztethető helyen használjon füstölőt. Soha ne fogja meg szabad kézzel a felmelegedett füstölőégető edényt vagy az izzó füstölőt. Hőre fokozottan érzékeny felületeken (pl. lakkozott bútor) nem javasoljuk az égetők használatát. Nyílt lángot vagy izzó füstölőt soha ne hagyjon őrizetlenül! Ha a szobában gyermek vagy háziállat is tartózkodik fokozza a baleset kialakulásának kockázatát, kérjük ilyenkor fokozottan ügyeljen a füstölő égetőre! 

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések