Suttogó bambusz - Nyugalom Japán tradíció

palc196
Készleten
Ár:
2.490 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
40 szál

A harmonikus egyensúlyban lévő aromáknak köszönhetően ez a füstölőpálcika ideális, amikor pihentető, barátságos és békés hangulatot szeretnénk teremteni.

A szantálfa, fahéj, eukaliptusz és pacsuli jegyei szabadulnak fel a füstölőpálcika égetésekor, frissítő fás aromával megtöltve a teret.

Az eukaliptusznak számos fajtája létezik, a bitanikai család az összes kontinensen jelen van. Az eukaliptusz leveleibőlk kivont illóolaj aktívan hat a hörgőkre. Hatására beindul egy antiszeptikus anyag kiválasztása és stimulálja a légzést. Ebben a füstölőpálcikában az Eucalyptus globulus illóolaját használják fel. Szellemi szinteken frissítően hat, támogathatja a rögeszmés gondolatokkal és depressziós hangulattal szembeni törekvéseket.

A japán füstölőpálcikák között egy tipikusnak mondható kreáció, mely pihentető minőséget hordoz magában. A domináns alapillatokat a fahéj és szantálfa édeskés jegyei hangolják át, mely megnyugtatja a szivet és ösztönzi a pozitív gondolatokat. A költemény életrekeléséhez az eukaliptusz adja a kámforos jegyeket, a pacsuli pedig a misztériumot kölcsönzi.

A füstölőpálcika a japán Awaji szigetén készült, ahol az ősi füstölőszer készítő hagyományok szerint készítik a füstölőket mind a mai napig. 

Összetevők: szantálfa, fahéj, pacsuli, eukaliptusz, 100% valódi illóolaj (Eucalyptus globulus)

Fotó: aromandise.com

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó tudástár bejegyzések