Miron lila - fényvisszaverő ivópalack

ajan235
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
7.990 FT
Darabszám:
Matrica színe::

A Miron Violet Glass felülmúlhatatlan a termékek, például a víz, homeopátiás gyógyszerek, illóolajok, gyógyszerek, kozmetikumok és növényi készítmények életének megőrzésében. A sárga, kék, zöld és átlátszó üveg választékával összehasonlítva a DEEP VIOLET GLASS sok figyelemre méltó előnnyel jár:
A gyógyító tulajdonságok természetes megőrzése és finomítása.

A Miron Violet Glass funkcionalitása
A nap látható és láthatatlan könnyű részeket bocsát ki. A látszólagos spektrum szemmel láthatóvá válik, amikor a fehér fényt egy üveg prizmán átvezetik. Ugyanakkor azonban a fény tartalmaz egy olyan részt is, amely szabad szemmel láthatatlan, és infravörös és ultraibolya elektromágneses hullámhosszú sugáron belül helyezkedik el.
A napfény lehetővé teszi az összes növény növekedését. Ha a lejárat után továbbra is napfénynek van kitéve, a fény hatása megváltozik és felgyorsítja a molekuláris bomlást. A Miron ibolyaszínű üveg természetes szűrő, amely csak a napsugárzásnak köszönhetően védi és javítja a prémium és az érzékeny anyagok minőségét. Napjainkban számos csomagolóanyag áll rendelkezésre, amelyek közül sok a látható fényt áteresztő.
A Miron Violet üveg blokkolja a látható fény teljes spektrumát, kivéve az ibolya részt. Ugyanakkor lehetővé teszi egy bizonyos rész átszivárgását a sugárzás számára az UVA spektrális tartományában és az infravörös fényben. Ez az egyedülálló kombináció optimális védelmet nyújt az öregedési folyamatokkal szemben, amelyek látható fény által felszabadulnak, ezzel meghosszabbítva a termékek tartósságát és hatékonyságát.

Szimbólumok és kijelentések
Mindaddig, amíg az emberiség létezett, a Föld minden kultúrája szimbólumokat használt. Annak érdekében, hogy megértsük a szimbólumok hatékonyságát, meg kell értenünk a benne rejlő inherens rezonanciát vagy vibrációt. Néha ezt szavakkal (például "megerősítés" formájában) közvetítik, és néha grafikus szimbólumok, matematika vagy hangok segítségével.
Az Élet Virága szimbólum az egész élet geometriáját tartalmazza. Ez az energia, az élet és az összefüggés univerzális szimbóluma. A víz mint közeg képes arra, hogy felismerje és megtartsa az információ különféle formáit, a rezgést, a rezonanciát, és ezt a "tájékoztató tartalmat" hordozza vele.

Mérete: 27,8 x 8,5 cm

Mosogatógépben nem használható.

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.790 Ft utánvéttel
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
  1.790 Ft utánvéttel
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban