KARÁCSONYI TEA
KERÁMIA BÖGRÉVEL

elelm008
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
9.994 FT
Darabszám:

Maga a karácsonyi csoda ihlette dobozban, gondosan válogatott gyógyteákkal adhatja át magát az évvégi ünnepek, a téli varázs hangulatának. 

A dobozban található 1 doboz téli esték illatos gyógyteája és a Goupil teásbögre finom porcelánból, porcelán betéttel (szűrővel) és fedéllel. 

Az ünnepi Téli Esték” gyógytea: a melegítő téli fűszerek ( fahéj, szegfűszeg) és gyümölcsdarabok ( almadarabok, narancshéj) áldása az évszázadok óta ismert és használt csipkebogyóval mely támogatja a szervezet védekezőképességét, levendulával és az édes virágos aromájú hibiszkusszal karöltve szinte új életre kelt egy hűvös téli estén.

Összetevők: csipkebogyó (30%), hibiszkusz (20%), almadarabok, ceiloni fahéj, szegfűszeg, édes narancs illóolaj, mandarin, szegfűszeg, fahéj, levendula.
Minden felsorolt összetevő biotermelésből származó termék.
100g/doboz

Art porcelán: kedves, rókával díszített porcelán bögre, porcelán szűrővel és fedővel.
A bögre fedele melegen tartja italát, és a kivehető szűrőt a felfordított fedélre helyezheti miután a gyógyteája elkészült.
A bögre mosogatógépben és mikrohullámú sütőben nem használható!

űrtartalom: 0,25l
magassága: 12cm, átmérő: 9,5 cm
anyaga: porcelán

Környezetbarát termékek: semminemű műanyagot nem tartalmaz! A gyógytea tasakja komposztálható cellulóz. A tea doboza karton, fedele fém. 

Fotó: aromandise.com

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó tudástárbejegyzések