Florasense

Teomati, a szent kopál füstölőpálcika

Teomati, a szent kopál füstölőpálcika
Teomati, a szent kopál füstölőpálcika

Teomati (Náhuatl): „A szent vagy isteni dolgokkal foglalkozni”

Teomati Sacred Copal története. Adrián, az alapító hagyományokat ismerő és gyakorló családban nőtt fel, így a mexikói kopál tisztító és védő hatásait, tanításait az anyatejjel szívta magába. Szenvedélye, hogy utazásai során szeretettel ossza meg a szent füstöt és annak gyógyító hatásait.

A hagyományos tanítások ismerete és az alkímiai csodák ezt a vágyat valóra váltották, hiszen a kopálgyantát kézzel lehetett rúdformába sodorni anélkül, hogy minősége és jótékony tulajdonságai elvesznének. A család segítségével Teomati füstölőpálcái a közeli baráti körökön túl kezdtek szélesebb körben is elterjedni, hogy a távolabbi közösségek is élvezni tudják áldásos gyógyító, tisztító hatásait.

Teomati kopal iránti szeretetét különösen az amerikai kontinens eredeti hagyományai és azok zavaros időkre vonatkozó alapvető tanításai ihlették.

A bizonyítékok arra utalnak, hogy a kopált több ezer éven keresztül következetesen használták a mezoamerikai rituálékban, szertartásokban és különféle felajánlásokban.

Valahányszor kopált égetnek el vagy Teomati füstölőt gyújtanak meg – akár egy szent szertartás, akár egy szívből jövő imádság vagy egy központosító pillanat során – a fehér füst tovább viszi nem csak a jelen pillanat energáit, de a múlt, a földi hagyományok gyógyító útmutatásait és védelmező áldásait is.

Ezt az impulzust követve a Teomati elkötelezte magát, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a kopál előnyeit, hogy segítsen bárki számára elérhetővé tenni a pihentető, tisztító és újrakapcsolódási élményt a Nagy Misztériummal.

Testet és elmét megnyugtató és tisztító, világokat összekötő, fátylak elvékonyodása, szívébresztő, imát kísérő, tiszta szándékok védelme. Használja a kopál fehér füstjét az ellazulásra, megtisztításra és szakrális tér -kialakítására, vagy kontemplatív gyakorlatának támogatására.Tapasztalja meg a Nagy Misztérium jelenlétét a Teomati Sacred Copal segítségével.Hozzászólások