Masztix gyanta

gyan038
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
1.200 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
5 g

( Pistacia lenticus )

A masztixcserje a mediterrán térségben honos, és a legjobb minőségű gyantát Görögországból, Chios szigetéről szállítják. A gyanta halványsárga vagy zöldessárga színű, és balzsamos, fanyar citrusos illatot áraszt.
A görögök még ma is használják a masztixot borok, sütemények, Ouzo aromatizálásához. Az oltárszentelésekhez a masztixot aloéval, kakukkfűvel, lucfenyővel és tömjénnel keverik és füstölik. Az európai okkultizmus a masztixot a Naphoz rendeli és a látóképesség felébresztéséhez, valamint az ördögűzéshez füstöli. A füstje megerősíti a szellemi erőnket, finomítja és tisztítja a kisugárzásunkat. A masztix tisztánlátóvá tesz minket, erősíti az intuíciónkat és nyitottá tesz a víziókra. Depresszív állapotoknál is használható, amikor nehéznek és nyomottnak érezzük magunkat, hiszen tisztít, világosít, és belülről éberré tesz. A masztix régen a híres egyiptomi Kyphi-keverék egyik alkotóeleme volt.
A masztix fehér füstképződéssel ég és jól keverhető a dammarral, tömjénnel, levendulával, naranccsal, citromfűvel, kakukkfűvel.

ELEM: LEVEGŐ

SÚLYPONT: SZELLEM

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.600 Ft utánvéttel
  1.300 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft 
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban