Dammar gyanta
fehér

gyan035
Kattints a képre a nagyobb méretért
Ár:
790 FT

( Canarium strictum )

A dammar gyantát adó fa Dél-Kelet Ázsiában honos, és ott viszonylag gyakori, egész erdőket találunk belőle. A dammar gyantát lakkok, ragasztók előállításánál is használják, a parfümipar pedig fixáló hatása miatt alkalmazza, így a gyantát a világ minden tájára exportálják.

Maláj nyelven a dammar neve "FÉNYT" jelent, és a gyantának valóban van egyfajta fénytörő tulajdonsága, sokkal fontosabb azonban ennél az energetikai "fényesítő" hatása. A dammar könnyű, citrusos illata jókedvre derít, megnyugtat, nevéhez hűen fényt hoz a lélek sötétségébe. A dammar kiváló választás a szomorúság, búskomorság és depresszió elűzéséhez, tökéletesen közreműködik az angyalokkal való kommunikációban, tisztítja a mentáltestet, valamint segít a koncentrációban és az éleslátásban. Erőteljesen aktivizálja szellemi szintünket.

A fehér dammar az a gyanta, ami mellett minden egyéb alapanyag jól érzi magát, ezért javasoljuk az egyik alapgyantaként, mellyel elindulhatunk akkor, ha otthon saját keverékeket szeretnénk összeállítani.

ELEM: LEVEGŐ

SÚLYPONT: SZELLEM