Aloe gyanta

gyan104
Ár:
1.490 FT

( Aloe capensis )

Az Aloe növény ( másnéven sivatagi liliom ) a Kanári szigeteken, a Mediterrán térségben, Kelet-Afrikában és a déli arab régióban őshonos, bár az utóbbi években annyira közkedvelt lett, hogy sok más országban is elkezdték meghonosítani. Felhasználása több ezer éves múltra tekint vissza, manapság elsősorban kozmetikumként elterjedt, mivel a növény nedve nagyon jó hidratáló, bőrnyugtató és bőrregeneráló hatással rendelkezik.

A fényes, sötét színű aloe gyanta, mely nem más mint az Aloe növény megszilárdult nedve, elfüstölve egy meleg, ellazulást segítő légkört teremt. Az aloe gyanta fanyar, testes illata, mely egy kicsit édeskés is, különösen keverékeknek ad egy érdekes, nehezen körülírható "különleges felhangot".