Kefe nagy fafogantyúval

kelr046
Készleten
Ár:
2.497 FT
Darabszám:

Tartós, könnyen használható füstölőrács tisztító kefe, fa fogantyúval, sárgaréz sörtévelnövényi gyanták (pl. tömjén, mirha, kopál), és növényi szárítmányok - gyógynövények (pl. fehér zsálya, palo santo), füstölőszer keverékek égetéséhez/füstöléséhez használt füstölőrács karbantartásához /tisztításához.

Füstölő rács tisztító kefe információk:
Mérete: 7cm x 5 cm
Anyaga: sörte: sárgaréz, fogantyú: fa

Füstölőrács tisztítása: 

  • kefével: várja meg míg kihűl a rács, majd határozott mozdulatokkal dörzsölje meg a kefével a tisztítandó területeket.
    Kínálatunkban kicsi fém, vagy nagyobb fanyeles kefét talál.
    Tipp: a kicsi fém kefét csak egyirányba húzza, különben nagyon gyorsan kitörnek a fogai!
  •  kiégetéssel: A kiégetést lehetőleg szabadban végezzük, mert a rácson lévő maradék gyanta begyullad, lángol, nagyon füstöl és le is csöpöghet! Szükség lesz egy csipeszre vagy fogóra és bármilyen nyílt lángra. Miután a rácsba ragadt anyagot a kefével már  nem lehet eltávolítani, fogjuk meg egy csipesszel a rácsot (vagy fogóval) és nyílt lángba tartva ( ez lehet szakács fáklya, vihar gyújtó, öngyújtó vagy gyertya lángja - legerősebbtől a gyengébbik felé sorolva őket ) hagyjuk, hogy az beragadt anyag lángra lobbanjonA lángtól ne ijedjünk meg, anyag mennyiségtől függően eltarthat 1,5-2 percig is a teljes kiégés. Miután elaludt a kiégő anyag lángja, a maradék kormot a kefe segítségével söpörjük ki. Helyezze vissza az edényre vagy tűzálló felületre míg kihűl a rács, nézze meg, hogy a szélein nincs-e olvadt gyanta, ami ide-oda ragadhat, ha igen távolítsa el.

A leírtakat videón is megnézheti itt:

Biztonsági előírások: 
Soha ne fogja meg szabad kézzel a felmelegedett rácsot vagy egyéb felmelegedett fém részeket, égési sérülést okozhat! Csak csipesszel fogja meg a felmelegedett rácsot! Csak szellőztethető helyen használjon füstölőt. Soha ne fogja meg szabad kézzel a felmelegedett füstölőégető edényt vagy a faszenet. Hőre fokozottan érzékeny felületeken (pl. lakkozott bútor) nem javasoljuk az égetők használatát. Nyílt lángot vagy izzó füstölőt soha ne hagyjon őrizetlenül! Ha a szobában gyermek vagy háziállat is tartózkodik fokozza a baleset kialakulásának kockázatát, kérjük ilyenkor fokozottan ügyeljen a füstölő égetőre! Amennyiben faszenet használt, győződjön meg arról, hogy a faszén korong kialudt/kihűlt, használat után még sokáig meleg marad, így szemetesbe vagy gyúlékony helyre tenni tilos!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések