Felemelkedett mesterek
Seraphis Bey füstölőkeverék

keve065
Készleten
Ár:
3.496 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
60 ml

“Menj, indulj most”

Összetevők: hegyikristály, gyömbér, citromfű, jázmin, dammar, kámfor, yerba santa, tulsi stb.

Seraphis Bey a tisztaság fehér sugarának mestere.  Erőt és tartást ad, hogy gyengeségeinkhez fűződő kapcsolatunkat szeretettel javítani tudjuk és a megoldáshoz is közelebb kerülhetünk segítségével -- így tisztán és könnyedén haladhatsz tovább utadon. Az isteni tisztaság és tökéletesség energiáit képviseli.

Általa kapunk beavatást Isteni Tervünk kivitelezéséhez szükséges megújító, megtisztító és harmóniát hozó energiákhoz. Segít nekünk abban, hogy a megjelenő konfliktusokat  meg tudjuk érteni és ezáltal tapasztalhassunk, és továbblépési lehetőséghez juthassunk el.
A hozzá tartozó fehér fény oldó hatásának köszönhetően harmóniát teremthetünk életünk céljai és a megélt tapasztalataink között. Hozzáférhetünk a bennünk rejlő megújító erőkhöz, mely által tovább tökéletesíthetjük önmagunkat és még magasabb szintre hozhatjuk rezgésszintünket.

Támogat abban, hogy ha itt az idő, akkor megfelelő körülmények között tudjuk a következő lépéseket megtenni. Bátran hívjuk ha plusz energiára és motivációra van szükségünk.

Színei: fehér, kristály

Féldrágakövei: kvarc kristály, gyémánt, cirkon, igazgyöngy

Imádság: “Szeretett Seraphis, Krisztus nevében: Add meg nekem a fegyelmet és tanítást amire szükségem van a felemelkedés útján.”

A hegyikristály az egyik leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály. Tisztítja és erősíti a szerveinket és finomenergia testjeinket. Mentálisan segíti a figyelem-összepontosítást és felszabadítja az emlékeket.

Összetevők: hegyikristály, gyömbér, citromfű, jázmin, dammar, kámfor, yerba santa, tulsi stb.