Felemelkedett mesterek
Jézus füstölőkeverék

keve056
Készleten
Ár:
3.496 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
60 ml

“Nyisd meg szívedet a szeretetnek”

Összetevők: sungit, rózsaszirom, sztórax, angelikagyökér, mirha, szeder, aranytömjén stb.

Jézus a szeretet és megváltás mestere. Megmutatja, hogyan tudod a szeretet erejével megváltani a diszharmónikus rezgéseket, így mindig a szeretet fénye fog téged körbeölelni.

A Krisztusi szolgálat, őszinte hit, feltétel nélküli szeretet és odaadás, béke és testvériség, és a megbocsátás minőségeit képviseli.

A Krisztusi tudat energiájának segítségével kaphatunk beavatást isteni célunkba, mellyel összhangban tudunk élni és létezni itt a Földön. Energiáján keresztül összekapcsolódik a szolgálat és odaadás minősége a Krisztusi tudat forrásával és az egység tudattal. A hit végtelen erején át megtapasztalhatjuk a belső béke állapotát. Segít visszanyerni a bizalmat a hit erejében és másokban is. Támogató és gyógyító erejét segítségül hívhatjuk érzelmi, fizikai és szellemi sérülések gyógyításának előremozdításához..

Színei: bíbor, arany, fehér

Féldrágakövei: rózsakvarc, igazgyöngy, gyémánt, sungit

A sungit a gyógyhatását tekintve egy erőteljes elnyelő minősége van, ezáltal segítve a diszharmonikus energiák és rezgések elvezetését. Egyesek szerint különleges, szelektív tulajdonsága, hogy míg a diszharmonikus energiákat elvezeti, addig a segítő energiákat visszatölti. Támogatja a regenerációt.