Credo füstölőedény

kelf017
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
6.997 FT
Darabszám:

Szép, öblös és elegáns kerámia füstölőedény faszenes füstöléshez.

Használati javaslat: Töltse meg az edényt füstölőhomokkal, helyezze rá az izzó faszén korongot. Az adagolókanállal helyezze a faszénre a különböző növényi részeket, melyek szinte azonnal füstölni kezdenek. Ha elégett a feltett gyanta vagy szárított növényi rész, egy tűzálló eszközzel ( pl. adagolókanál) távolítsa el azokat a faszénről. Helyezze vissza az edény tetejét és élvezze az aromás füstöt. 

- Természetes alapanyagokbó
l
készült füstölőpálcika használata esetén, gyújtsa mega pálcikát, majd fújja el a lángot és az izzó pálcikát szúrja a füstölőhomokba, majd élvezze az aromás füstöt.  

Kérjük, hogy a használati javaslatot és a  biztonsági leírást a HASZNÁLATI TIPPEK fül alatt olvassa el! 

Javasolt hőálló alátétek:
Áttört mintás Élet Virága poháralátét (fa)
Terrakotta füstölőedény alátét
Élet Virága gravírozott poháralátét NATÚR zsírkőből

Videó a faszenes füstölés alapjairól: Biztonsági figyelmeztetés:
Fokozottan ügyeljen a tűzbiztonsági előírások betartására. Szellőztethető téreben gyújtson füstölőt. Nyílt lángot soha ne hagyjon őrizetlenül! Fokozott a balesetveszély ha a szobában gyermek vagy állat tartózkodik. Az edény méretéből és anyagából ( réz) kifolyólag erősen felmelegszik. Kérjük, minden esetben ügyeljen arra, hogy hőálló felületre helyezze vagy hőálló alátétet használjon alá. Az edényt használat közben vagy után hőre érzékeny vagy gyúlékony felületre helyezni tilos és balesetveszélyes! Soha ne fogja meg szabad kézzel az izzó faszenet vagy a felmelegedett faszenes edényt!

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések