Fehér zsálya levelek
prémium

nove081
Kattints a képre a nagyobb méretért
Nincs raktáron
Ár:
3.990 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
25 g

Valódi fehér zsálya Kaliforniából, melyet egy indián hölgy vadon gyűjt. Bővebben itt olvashatsz róla!

  • Emberek és tárgyak (otthonok) energetikai tisztításához, tértisztításhoz
  • Legmagasabb minőség szeretettel és tisztelettel gyűjtve
  • Maga a fehérzsálya levél is közvetlenül meggyújtható
  • Embert és természetet tiszteletben tartva gyűjtötték, anélkül, hogy a növényt megsértették volna
  • Aromatartó csomagolásban érkezik

Hosszú keresés után talált rá erre a hölgyre beszállítónk, aki csakis a legtisztább, legmagasabb minőségű és energiájú füstölőanyagokkal dolgozik. Ezt a prémium minőségű fehérzsályát egy kaliforniai hölgy aratja szívből fakadó mély tisztelettel és becsülettel. A növényt nem sérti meg a szüret során, az ép fehér zsálya leveles ágait szabályozott hőmérsékletű szobában szárítja meg.

Partnerünk, aki hosszú távú kapcsolatban áll a fehérzsályával és a természetes füstölés szakértője, állítja, ez a növények iránti szeretet és tisztelet nem magától értetődő.

Az Energetikai tértisztítás keverékben is ezt a prémium minőségű fehér zsályát találod meg.

A fehér zsálya füstölése nem helyettesít semmilyen terápiás és orvosi beavatkozást. Bizonyos egészségügyi problémák esetén, különösképpen asztma fennállásakor konzultáljon orvosával, mielőtt füstölne.

Kézműves termék, így szállítmánytól függően eltérő lehet a szárított növények megjelenése. Prémium fehér zsályából mind a két megjelenési forma elő szokott fordulni. 

A fehér zsálya füstölése során tüzet és/vagy faszenet használunk, melyek mind körültekintést és odafigyelést kívánnak saját és mások testi épsége érdekében. Amikor közvetlenül a fehér zsályát gyújtjuk meg, gondoskodj arról, hogy a lehulló hamut egy tűzálló tálkával felfogod.

limited

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések