108 szemes mala lótusz függővel
Rózsakvarc / Ametiszt

eksz241
Készleten
Ár:
7.990 FT
Darabszám:

108 szemes mala / mála rózsakvarc és ametiszt ásványokból, cinkelt lótusz szimbólum függővel. Elasztikus szálra van felfűzve, így karkötőként is hordható.

Rózsakvarc:
Stimulálja a szívcsakrát és növeli a adott és kapott szeretetre elérhető kapacitásunkat. harmonizálja kapcsolatainkat és növeli önmagunk táplált szeretetünket és elfogadásunkat.

Ametiszt:
Spirituálisan aktív ásvány, mely támogathat abban, hogy magasabb tudatossági szintekhez hozzáférj. Kapocsként szolgálhat a fizikai és szellemi szintek között.

Mala:
Eredetileg a hindu és buddhista tradíciók imádságot segítő, támogató eszköze. A meditáció alatti mantrázásban támogatja a számolását. A mantra, leggyakrabban szanszkrit, szavak gyűjteménye, melyeket többször ismételnek, hagyományosan 108-szor. Ismétlés közben a mantra jelentésére és a szavak rezgésére fókuszálunk, lehetőség szerint a hozá tartozó vizualzációval kiegészítve. Ilyen meditációs gyakorlat végzése révén elménk megnyugszik és elcsitul, testünk megpihen. Napjainkban a mala kiegészítőként is közkedvelt.

Kapcsolódó termékek