Atlantiszi karkötő
bőr alapon ezüst

eksz211
Készleten
Ár:
19.990 FT
Darabszám:
Méret:
csukló körméret

Megjegyzésben legyen szíves feltüntetni a csukló körméretét, melyhez igazodóan választjuk ki a megfelelőnek vélt karkötőt

A minta eredete egészen az atlantiszi civilizációig vezethető vissza több ezer évvel ezelőttre. Úgy tartják, hogy a geometrikus alakzat a tökéletes harmóniát szimbolizálja. Ez a jelkép bocsátja ki magából az úgynevezett hullámokat, melyek akadályt képeznek midnen olyan energiának, mely a viselő belső egyensúlyát megzavarná.

A motívum megvédheti viselőjét mindenféle veszélytől, balesettől, negatív energiáktól, és mások negatív gondolataitól és szándékától. Továbbá erősítheti az érzékelést. A motívum hatékonysága nem függ a viselő hitrendszerétől vagy a vieslés módjától, anyagától. Maga a szimbólum az, ami a hatásokat okozhatja.

Napközben a jobb kézen, éjjel a balon viselhető. A bal oldalon sokkal inkább a védelmező minőség dominál, míg a jobb oldalon sokkal inkább felerősítheti a karekterünket. A gyűrű hatása személyre szabott, így lehetőség szerint ne adjuk kölcsön vagy el, miután már viseltük.

A Védelmező motívum a világ egyik legősibb titkának a megnyilvánulása.

Viselése nem helyettesíti az orvosi kezelést!

Kapcsolódó termékek