Spirit of Om - Férfi hosszú ujjú
szürke- sötétkék

spir789
Kattints a képre a nagyobb méretért
Rendelésre
7-14 munkanap
Ár:
34.990 FT
Darabszám:
Választék:

Sötét farmer hatását keltő kellemesen laza pulóver férfiaknak. Mellrészen varrással, finom nyomott mintával válik divatos megjelenésűvé a 100% BIO pamut ruhadarab. Időtálló és a ruhatárba jól beilleszthető társ az igazi férfinak. Turmalin erősíti a belső békét, támogatja a stabilitást az eredendő védelmező erőt. Csak kapd magadra és hódítsd meg a világod! 
                                          -----------------------------------

A Sprit of Om számára a ruházat szenvedélyt, örömöt, kifejezést jelent. Szeretettel hív életre miden terméket környezetbarát módon. Minden alapanyag a legmagasabb ökológia előírásoknak felel meg. A természet tisztelete a vízbázisú környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkező festékekre is kiterjed, porított formában bele kevert drágakő áldásként öleli körbe a testet.
Az olyan motívumok, mint az életvirága vagy a pozitív megerősítések ugyanolyan emelő, hatással bírnak, mint az ayurvéda tanításai szerint finoman összehangolt színek.
Ha Spirit of OM ruhát viselsz színtiszta energiát viselsz. A szimbólumok, szeretet ereje, drágakövek segítenek még boldogabbá varázsolni a harmonikus napokat és üdítőleg, erőtadóan hatnak a nehezebb napokon. Ha mentálisan és testileg is erősek vagyunk, az életet nagyobb örömmel és a jóllét érzésével tudjuk megélni, könnyebben tudunk szeretni. Ami szeretetből születik, a szeretet erejét adja át.  


Egyéb termékinformációk: 
- Fém cipzárral, zsebekkel
- Puha kellemes anyag
- 100% BIO pamut (Bio-kbA, kontrollált bio termesztésből)
- színe: szürke - (új) sötétkék
- Turmalinnal

Kapcsolódó termékek