Felemelkedett mesterek
Lady Nada füstölőkeverék

keve058
Készleten
Ár:
3.496 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
60 ml

“Keltsd fel női energiáidat”

Összetevők: rózsakvarc, arany tömjén, mirha, damiana, jázmin, narancsvirág, tonkabab stb.

Lady Nada a feltétel nélküli szeretet rubin vörös sugarának mestere. Érezteti veled, hogy végtelenül szeretve és szerethető vagy. Megnyitja szívedet így te is tudod ezt a végtelen szeretetet sugározni. A Feltétel nélküli szeretet Istennőjeként támogat minket, hogy hozzáférhessünk belső bölcsességünkhöz, intuíciónkat erősíti és ősi gyógyító eljárásokhoz segíthet minket.

Nada jelentése: a belső csend vagyis a belső lelki hang, végső soron a szeretet hangja, mely mindannyiunkban ott van. Segít minket megszabadulni az előítéletektől, hogy így, tisztán tudjuk a feltétel nélküli szeretetet adni és kapni is. A nőiesség és az anyaság minőségeihez is szorosan kapcsolódik Lady Nada. A Hold attribútumaival is kapcsolatban áll, ezáltal lágy támogatást ad nekünk a bennünk élő Nő lágyságának, gyengédségének és nőiességének újra aktiválásához. Ugyanakkor Saint Germainnal együtt a világ női és férfi energiáinak kiegyensúlyozásán dolgoznak együtt.

Színei: arany és rubint fényhatású lila

Féldrágakövei: topáz, rubint, alexandrit

Imádság: „ Szeretett Felemelkedett Lady Nada, Krisztus nevében: Vezess érzelmeim tökéletesítésében, hogy ezáltal a béke eszközeként szolgálhassak az életben.”

A rózsakvarc a szeretet kristálya. Erősíti szívünk energiáit és együttérző, empatikus képességünket. Támogat minket a megbocsájtás gyakorlásában.