Felemelkedett mesterek
El Morya füstölőkeverék

keve069
Készleten
Ár:
3.496 FT
Darabszám:
Kiszerelés:
60 ml

“Tisztítsd meg és védd energiáidat"

Összetevők: hegyikristály, eukaliptusz, levendula, tömjén, búzavirág, izsóp stb.

El Morya az isteni akarat királykék sugarának mestere. Támogat és védelmez minket utunkon, segít, hogy az adódó szituációkat a legfőbb jó szerint tudjuk kezelni. A bátorság, bizonyosság, erő, önállóság, hit, kezdeményező képesség, őszinteség, megbízhatóság isteni minőségeit képviseli. Ezek az Apai minőségre – a vezető, az uralkodó - is vonatkozó jelzők.

A tiszta isteni szeretet és kedvesség mestere, aki segít abban, hogy hitetlenségünk energiáit a hit erejévé transzformáljuk. Gyakran eshetünk csapdába, hogy számtalan forrásból, tanítótól tanuljuk a legkülönbözőbb technikákat és mégse működik, hiszen mindennek  a Hit az alapja. Hit nélkül semmi sem fog úgy működni, ahogy azt mi szeretnénk vagy elképzeltük. Hinni kell abban, hogy minden a legfőbb jó szerint történik életünkben. El Morya segítségével biztosabbak lehetünk saját magunkban. Illetve abban is kérhetjük segítségét, hogy számunkra a legmegfelelőbb, ránk hangolt és szabott hatásos védelmi pajzsot kapjuk. Kérhetjük El Morya segítségét abban is, hogy energiánk tiszta, magas rezgésű és védett legyen valamint jogi ügyekben is támogatásában részesülhetünk.

Színei: kék, fehér

Féldrágakövei: gyémánt, zafír, lapis lazuli

Imádság: „Szeretett El Morya, Krisztus nevében: Töltsd meg fizikai, érzelmi, szellemi és éterikus testemet az isteni akarattal és az isteni tervemmel.”

A hegyikristály az egyik leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály. Tisztítja és erősíti a szerveinket és finomenergia testjeinket. Mentálisan segíti a figyelem-összepontosítást és felszabadítja az emlékeket.