Ajándékutalvány

disz036
Készleten
Ár:
5.000 FT
Darabszám:
Érték:

Az ajándékba szánt 5.000 vagy 10.000 forint értékű utalványok a kiállítás dátumától számított 1 éven belül használhatóak fel személyesen budapesti üzletünkben vagy webshopunkban.

Fontos tudni, hogy a boltban egyszerre több ajándékutalvány is beváltható, míg a webshopban egyszerre csak egy ( jelenleg ennyit tud kezelni a rendszer). 

Webshopos felhasználás esetén:

  • A kuponon feltüntetett kuponkódot kérjük a Rendelés folyamán feltüntetni a "Kuponkód" mezőben. ( számlázási adatok és szállítási cím után van a kuponkód mező)
  • Csak egy összegben használható fel.
  • Felhasználáskor bármely fizetési és szállítási mód választható.

Szállítási feltételek:

 - Amennyiben csak ajándékutalványt szeretne vásárolni, kérjük, előre fizetéssel és személyes átvételre rendelje meg a terméket, és a megjegyzés rovatba írja be, hogy email-ben kéri az utalványt, vagy a boltban személyesen veszi át. Ha nincs egyéb rendelkezés a megjegyzés rovatban, akkor az online formában kért utalványt automatikusan a rendeléskor megadott e-mail címre küldjük ki.

 - Ha egyéb rendelése is van, akkor beletesszük a csomagba a kártyát. 

 - Javasolt személyesen egyeztetni és/vagy a megjegyzés rovatba beírni kinek szól a kártya, így személyre szólóan tudjuk elkészíteni önnek. Legyen szíves pontosan azt a nevet megírni, amit szeretne a kártyán feltüntetni.