Füstölj természetesen ! Nálunk több mint 40 féle tömjén és több száz természetes, prémium minőségű füstölőszer és füstölőpálcika közül választhatsz !

Lótusz antikolt réz faszenes edény

kelf085
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
14.998 FT
Darabszám:

Réz füstölőedény mely ideális a 100% természetes füstölőszerek ( növényi szárítmányok és gyanták) faszenes füstöléséhez, akár homok nélkül is, füstölőpálcika és füstölőkúp használatához is!

Ideális kisérője bármely szertartásnak. Oltárra helyezve a lótusz erősítheti a megújulásnak, belső fény megnyilvánulásának szándékát, folyamatát.

Az edény használható klasszikusan füstölőhomokkal ( ez elvezet némi hőt) vagy  használható a 5,8 cm-es faszenes ráccsal is ( amely a kelf150 cikkszámon ITT érhető el).

Biztonsági figyelmeztetés:
Fokozottan ügyeljen a tűzbiztonsági előírások betartására. Szellőztethető téreben gyújtson füstölőt. Nyílt lángot soha ne hagyjon őrizetlenül! Fokozott a balesetveszély ha a szobában gyermek vagy állat tartózkodik. Az edény méretéből és anyagából ( réz) kifolyólag erősen felmelegszik. Kérjük, minden esetben ügyeljen arra, hogy hőálló felületre helyezze vagy hőálló alátétet használjon alá. Az edényt használat közben vagy után hőre érzékeny vagy gyúlékony felületre helyezni tilos és balesetveszélyes! Soha ne fogja meg szabad kézzel az izzó faszenet vagy a felmelegedett faszenes edényt!

Javasolt hőálló alátétek:
Áttört mintás Élet Virága poháralátét (fa)
Terrakotta füstölőedény alátét
Élet Virága gravírozott poháralátét NATÚR zsírkőből


Videó a faszenes füstölés alapjairól: 

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések

Kapcsolódó tudástárbejegyzések