Kék zsálya - Palo Santo
köteg

nove059
Nincs raktáron
Ár:
3.991 FT
Darabszám:
Méret:
40 g

A kék zsálya, más nevén "Grandmother sage - Nagymama zsálya" egy tisztító hatású növény, széles spektrumú hatással. A kék zsálya köteget füstölőként használva leggyakrabban energetikai tisztításra és tisztulásra használják, szellemi / spirituális erőt is adhat.

A kék zsálya egy szívós bokor, mely Amerika északnyugati területein honos. Nevét a bőséges kék virágairól kapta, de a leveleinek is van egy enyhén kékes árnyalata. Vékony leveleihez virágos-gyógynövényes illat társul, a levenduláéhoz hasonló.

A fehér zsálya közeli rokonaként a kék zsálya is alkalmas gyógyítói tevékenységek és tisztító rituálék  támogatására. Lágy, megnyugtató illata segíthet meditáció alatt, de saját örömünkre is füstölhetjük. Illatjellege nem annyira szúros, karakteres, mint a fehér zsályáé, sokkal inkább befogadható azok számára, akiknek a fehér zsálya erős, frissítő illata túl intenzív lenne.

Az otthonok energetikai tértisztítás rituáléja ősidők óta szokás. A zsályát sok esetben füstölhetjük, bele értve a gyógyítást, energetikai tisztítást, a negatív energiák eltávolítását és a rituális szertartásokat is. Tradicionálisan gyógyítók és sámánok használták a zsálya tisztító erejét beteg emberek esetében, hogy visszahozzák őket abból a negatív térből, ahol testük és szellemük megragadt. Manapság a zsályát azok is füstölik, akik tiszta gondolatokat és egyensúlyt keresnek.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó blogbejegyzések