Kék zsálya - Palo Santo
köteg

nove059
Készleten
Ár:
3.990 FT
Darabszám:
Méret:
40 g

A kék zsálya, más nevén "Grandmother sage - Nagymama zsálya" egy tisztító hatású növény, széles spektrumú hatással. A kék zsálya köteget füstölőként használva leggyakrabban energetikai tisztításra és tisztulásra használják, szellemi / spirituális erőt is adhat.

A kék zsálya egy szívós bokor, mely Amerika északnyugati területein honos. Nevét a bőséges kék virágairól kapta, de a leveleinek is van egy enyhén kékes árnyalata. Vékony leveleihez virágos-gyógynövényes illat társul, a levenduláéhoz hasonló.

A fehér zsálya közeli rokonaként a kék zsálya is alkalmas gyógyítói tevékenységek és tisztító rituálék  támogatására. Lágy, megnyugtató illata segíthet meditáció alatt, de saját örömünkre is füstölhetjük. Illatjellege nem annyira szúros, karakteres, mint a fehér zsályáé, sokkal inkább befogadható azok számára, akiknek a fehér zsálya erős, frissítő illata túl intenzív lenne.

Az otthonok energetikai tértisztítás rituáléja ősidők óta szokás. A zsályát sok esetben füstölhetjük, bele értve a gyógyítást, energetikai tisztítást, a negatív energiák eltávolítását és a rituális szertartásokat is. Tradicionálisan gyógyítók és sámánok használták a zsálya tisztító erejét beteg emberek esetében, hogy visszahozzák őket abból a negatív térből, ahol testük és szellemük megragadt. Manapság a zsályát azok is füstölik, akik tiszta gondolatokat és egyensúlyt keresnek.

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.890 Ft utánvéttel
  1.590 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
  1.790 Ft utánvéttel
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban

Kapcsolódó termékek