RUSZTIKUS
réz ivókulacs

ajan535
Kattints a képre a nagyobb méretért
Ár:
9.990 FT

A víz, mint a legfőbb energia vezető, fontos, hogy mit ad testi-lelki-szellemi szinteken számunkra. 
Ez a kézzel kalapált, vésett virág motívumokkal díszített réz ivópalack/kulacs igazi kincs lehet mindazok számára, akik szeretnek tiszta és energetikailag kiváló minőségű vizet inni.
A réz edényből való ivás évszázadok óta nagy jelentőséggel bír az ajurvédában. A rézvizet hagyományosan a mai napig használják a test és az elme újjáélesztésére. 

A Yogi&Yogini Naturalsról:

Olyan termékeket gyártó és forgalmazó cég, amelyeket környezettudatosan állítanak elő, olyan emberek számára, akiknek fontos a saját és a Föld jövője. 

A bögrében/kulacsban célszerű csak vizet, pH semleges folyadékot tartani, kerülni a tejet és a savas folyadékok rézedényben való tárolását.

Tisztítása:

Mosogatógépben nem mosható! A mindennapokban természetes (pH semleges)
tisztítószerrel, puha szivaccsal és szobahőmérsékletű vízzel tisztítsa. Soha ne áztassa, csak mossa le, öblítés után törölje szárazra!
A természetes oxidációs folyamatok következtében a réz színe idővel megváltozik, felülete befoltosodhat, elszíneződhet. Ez esetben kívülről szépen felpolírozható réztisztító kendővel vagy folyadékkal (fontos, hogy ezeket a szereket csak a külső részeken használja!). Rézedénye ragyogó fényét citrommal is vissza tudja állítani. Egy gerezd citrom levét facsarja egy tiszta ruhára, törölje át vele a tisztítandó felületet, majd öblítse le és törölje szárazra.
Az elszíneződés természetes oxidációs folyamat, semmilyen káros hatása nincs a
rézedényben tárolt folyadékra.

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó tudástárbejegyzések