ÉLET VIRÁGA
RUSZTIKUS réz ivókulacs

ajan513
Kattints a képre a nagyobb méretért
Nincs raktáron
Ár:
9.990 FT
19.990 FT
Darabszám:
Méret:

A víz, mint a legfőbb energia vezető, fontos, hogy mit ad testi-lelki-szellemi szinteken számunkra. 
Ez a kézzel kalapált, vésett Élet Virága motívummal díszített réz ivópalack/kulacs igazi kincs lehet mindazok számára, akik szeretnek tiszta és energetikailag kiváló minőségű vizet inni.

A réz edényből való ivás évszázadok óta nagy jelentőséggel bír az ajurvédában. A rézvizet hagyományosan a mai napig használják a test és az elme újjáélesztésére. Ehhez társul az ivókulacsra vésett Élet Virága szimbólum, amely harmonikus energiamezőt létrehozva segít a középpontunk megtalálásában. 

Bárhová magunkkal vihetjük ezt a csepegésbiztos réz ivópalackot. 

Termékinformációk:

  • Anyaga: réz, szilikon tömítéssel
  • Az LFGB30 szerint tanúsított, azaz élelmiszerbiztos
  • Csavaros kupak és szilikon betét - csepegésmentesség
  • H: 26,5 cm, Ø: 7,5 cm
  • Űrtartalom: 900 ml


A bögrében/kulacsban célszerű csak vizet, pH semleges folyadékot tartani, kerülni a tejet és a savas folyadékok rézedényben való tárolását.

Tisztítása:

Mosogatógépben nem mosható! A mindennapokban természetes (pH semleges)
tisztítószerrel, puha szivaccsal és szobahőmérsékletű vízzel tisztítsa. Soha ne áztassa, csak mossa le, öblítés után törölje szárazra!
A természetes oxidációs folyamatok következtében a réz színe idővel megváltozik, felülete befoltosodhat, elszíneződhet. Ez esetben kívülről szépen felpolírozható réztisztító kendővel vagy folyadékkal (fontos, hogy ezeket a szereket csak a külső részeken használja!). Rézedénye ragyogó fényét citrommal is vissza tudja állítani. Egy gerezd citrom levét facsarja egy tiszta ruhára, törölje át vele a tisztítandó felületet, majd öblítse le és törölje szárazra.
Az elszíneződés természetes oxidációs folyamat, semmilyen káros hatása nincs a
rézedényben tárolt folyadékra.

Kifutó!

Kapcsolódó termékek