MINTABOLT ( VÁSÁRLÁS ÉS TANÁCSADÁS )
1134 BP. CSÁNGÓ U. 8.
H-K-CS: 9-17, SZE: 9-18
P: 9-16, SZOMBAT: ZÁRVA
TEL: 06-1-412-14-00

Az Ön kosara jelenleg üres
(0)

50.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.

A rendelési folyamat megkezdése előtt kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Spirit of OM

The Spirit of OM®

Egészség, boldogság, jól-lét

Az emberiséget már az idők kezdetétől foglalkoztatja az egészsége, a boldogsága és a jól-léte. Különösen napjainkban, amikor az élet jóval stresszesebb és gyorsabb, van nagyobb szükségünk a harmóniára, mint valaha. A Feng Shui elsődleges célja, hogy az energia kiegyensúlyozásával létrehozzon egy harmónikus, egészséges és inspiráló környezetet mind otthon, mind pedig a munkahelyünkön.

A The Spirit of OM finom rezgésű wellness ruháinak viselésével ez a a harmónikus energia mindig velünk lehet. A The Spirit of Om ruhái ( valamint egyéb termékei ) segítenek az energiák szabad áramlásában a testünkben, ezáltal erősítik az életerőenergiát és megvédik az auránkat a káros hatásoktól. Az emberi test eredendően rendelkezik a teljes regenerálódás képességével. Ezt a képességet azonban nem csak az elektroszmog, de a mentális stressz is gyengíti. A The Spirit of OM termékei kvantumszinten finom bioenergetikai rezgést bocsájtanak ki, mellyel hozzásegítik a testet, hogy az ismét megerősítse az aurát és helyreállítsa az életenergia áramlását.

A The Spirit of Om egyedülálló tulajdonságai:

  • A The Spirit of OM finom rezgésű wellness ruhái egy pozitív, védő energiamezővel vesznek körül bennünket, ezáltal erősítve és harmonizálva testünkben az energiaáramlást.
  • ezáltal erősödik a koncentráció, a belső egyensúly és tudatoság, így könnyebben és gyorsabban tudjuk elérni céljainkat.
  • a ruházat védi és erősíti az auránkat, mely így intenzívebb, sűrűbb és sugárzóbb lesz
  • a diszharmónikus energiákat semlegesíti, a pozitívakat pedig felerősíti.

Ha mentálisan és testileg is erősebbek vagyunk, akkor az életet is nagyobb életörömmel és jól-lét érzéssel tudjuk megélni. A testünk és szellemünk megerősödött és harmonizált energiaáramlásának segítségével egy magasabb rezgésszintről teremtjük életünket, és jobban meg tudjuk élni eredendően adott teremtő erőnket.

A Spirit of Om termékek spirituális hatása:

A termékek többsége az OM szimbólumot vagy az Élet virága szimbólumot hordozza, mely szimbólumok évezredek óta teljességet, az életerőt és a mindent átfogó kozmikus tudatosságot jelképezik.
Néhány ruhán további csodálatos szimbólumokat találunk, mint pl. a csakrák, lótusz, Chi-jel, Buddha, illetve az életöröm és harmónia egyéb jelei, melyek csak tovább erősítik a az anyag magas alaprezgését.

A színválaszték az ayurvédikus elvek alapján lett kidolgozva, és figyelembe veszi a dósákat ( vata, pitta, kapha ), ezáltal egy jól kiválasztott szín kiegyensúlyozó hatással bír az adott dósára. Ez abban is megmutatkozik, hogy az emberek ezeket a színeket általában szépnek, kellemesnek és harmónikusnak tartják, a visszajelzések alapján is. A finom Spirit of Om rezgések erősítik az aurát, mely hatás a jól kiválasztott színnel még tovább erősödik.

 

 

 

Hatékonyság és állandósság

A bioenergetikai aktív rezgés egy speciálisan kifejlesztett, levédett és többlépcsős módszerrel már a gyártási folyamat kezdetétől belekerül az anyagba, ebben segítenek a féldrágakövek, mint a rózsakvarc, ametiszt, és turmalin is.
A textilek hosszú időn keresztül képesek megőrizni ezt a magas rezgést, sem a mosással, sem pedig több éves hordással sem csökken az energiaszintjük. A ruhák / termékek pozitív hatása könnyen ellenőrizhető akár kineziológiai teszttel, vagy aura-csakra vizsgálattal:

 

FÉNY-nyel teli ruházat - egy új jól-lét megteremtése

A Spirit of Om ruhákat bármikor hordhatjuk, sportoláshoz, jógázáshoz, meditációhoz, otthoni és szabadidős tevékenységhez, de akár a munkahelyen is felvehetjük őket. Különösen a terapeuták értékelik ruháink pozitív hatásait, hiszen segítségükkel jobban meg tudják őrizni saját energiaszintjüket, valamint megnövekedik általuk a klieneseknek átadott energia rezgésszintje is.

A termékek a legmagasabb minőségű, kézzel szedett bio-pamutból, bambuszból és gyapjúból készülnek, az előállítási folyamat pedig környezetbarát és minden káros anyagtól mentes ( a felhasznált festékanyagok is ). A bio-pamutot Dél-Európában ( Görögországban és Törökországban ) termesztik, és ott is dolgozzák fel őket. A FAIR TRADE üzleti kapcsolat a partnerekkel természetes.

A Spirit of Om ruhái és egyéb termékei holisztikusan előállított termékek, mely EGÉSZ-re való törekvés megmutatkozik az anyagban, a kivitelezésben, a funkcióban és a designban is, ezáltal képes arra, hogy bennünket napról-napra finom rezgésekkel védjen és erősítsen.

 

 

 

Oldal tetejére >
< Előző oldal