MINTABOLT ( VÁSÁRLÁS ÉS TANÁCSADÁS )
1134 BP. CSÁNGÓ U. 8.
H-K-CS: 9-17, SZE: 9-18
P: 9-16, SZOMBAT: ZÁRVA
TEL: 06-1-412-14-00

Az Ön kosara jelenleg üres
(0)

50.000 Ft felett ingyenes a kiszállítás.

A rendelési folyamat megkezdése előtt kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Légy üdvözölve a természetes füstölők mágikus világában !

Ismerkedj meg a régmúlt idők hagyományos alapanyagaival és szertartásaival, melyek egykoron tökéletesen kiegészítettek, megtisztítottak és magaslatokba emeltek testet, lelket és szellemet. Célunk, hogy a mai kor embereként új formában, a füstölőrácsos edény segítségével te is átélhesd őseink rítusait, szertartásait, és megismerhesd a növények és fák gyantáinak áldásos és kiegyensúlyozó hatását a hétköznapokban is.

Az ember az idők kezdete óta füstöl. Tette ezt az istenek kiengesztelésére, a vallási rítusok részeként, gyógyításkor, zsúfolt városrészek szagtalanítására, a templomok és az otthonok fizikai és szellemi szinten való megtisztítására. Évezredekben lehet mérni a füstölés történetét, mely az ókori Egyiptomtól az ősi kultúrákon keresztül egészen napjaink ajtajáig ível. A különböző fák gyantái, balzsamai, mint tiszta, füstölni való alapanyagok rendkívül keresett árucikkek voltak már az ókorban is. A tömjén és a mirha pedig olyan értékes füstölőanyagnak számított, hogy az újszülött Jézusnak szánt ajándékok között volt a helyük, mégpedig az arany mellett. A füstölőket nem csak a kínai, japán, tibeti, indiai kultúrákban, vagy akár az indián sámánisztikus hagyományokban használják most is napi szinten, hanem a keresztény vallás szertartásaiban is fontos szerepet tölt be a mai napig is. Az újkor embere is átérzi a füstölés misztikumát. A füstölőrács használata, melyen egy teamécses segítségével valódi, tiszta növényi alapanyagokat füstölhetünk el, ezt a tradíciót hozza vissza a modern kor emberének mindennapjaiba. A füstölőrácsos edénynél a teamécses fölé egy sűrű fémrács kerül, melyre a tiszta, elfüstölésre szánt alapanyagok kerülnek. A rács és a mécses lángja közötti ideális távolság kb. 7-9 cm, mely egyenletes füstölést biztosít, ekkor ugyanis az alapanyagok harmónikusan izzanak, könnyed füsttel adják át lényegük legjavát a légnek. A füstölés így tiszta, természetes módon megy végbe, és egyáltalán nem zavaró a mai kisebb légterű helyiségekben sem.

 

Több száz fajta minőségi, prémium kategóriás és mindenekelőtt tiszta alapanyagot kínálunk azon vásárlóink számára, akiknek fontos a nyomon követhetőség, a tisztaság és a szellem dícsérete. A valódi növényi alapanyagok között megtalálhatjuk a

- gyantákat ( különféle tömjének, a földelő mirha, a tiszta illatú világos kopálok, a fűszeres illatú sötét kopálok, a meleg gyümölcsös sandarak, a frissítő, citrusos dammar, a balzsamos sztórax, a fűszeres opoponax )

- gyógynövényeket, fűszereket, szárakat, leveleket ( eukaliptusz, kámfor, zsálya, citromfű, orbáncfű, vasfű, tulsi, hegyi balzsam )

- fákat, gyökereket ( vörös és fehér szantálfa, gyömbér, örvénygyökér, angelikagyökér, cédrusfa, borókafa, tölgyfakéreg )

- virágokat, terméseket ( borókabogyó, csillagánizs, levendulavirág, rózsaszirom, narancsvirág )

Az alapanyagokon túl több száz féle előre összeállított keverék is megtalálható kínálatunkban, melyek egy-egy tradícióhoz, hagyományhoz, szertartáshoz vagy energiaminőséghez tartalmazzák harmónikus egységben az alapanyagokat. Ilyenek például a templomi törmjénkeverékek, a 12 féle arkangyalkeverék, szerelmi keverékek, mágikus keverékek, az elemek, évszakok és égitestek keverékei, vagy akár a csakrakeverékek.

Oldal tetejére >
< Előző oldal