Palo Santo gyertya - repceolajból

ajan381
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
1.900 FT
Darabszám:
Méret:
6x6x6 cm

Ez a környezetbarát Palo Santo illatú gyertya 100% növényi repceolajból és tiszta Palo Santo olajból készül. A Palo Santo fát erőteljes tisztító hatásáról ismerhetjük, melynek köszönhetően a gyertya égetésével pihentető és kellemes légkört teremthetünk otthonunkban. Hagyományhoz hűen készült Belgiumban.

Az újrahasznosított üvegből készült edénykét, melyet hagyományos perui motívum díszíti, újra felhasználhatuk amint kiégett belőle a gyertya. Ezzel a Fair Trade minőségű és hoszsú égési idejű gyertyával garantált pár kellemesen eltöltött óra.

Palo Santo
A Palo Santo, perui szent fa előnyei messze és széles spektrumon át nyúlnak. Olyan jelzőkkel illetik mint, varázslatos, misztikus, kivételes, szent és egyedi. Ez a természetesen magas gyantatartalmú és intenzív illatú fa nagy tiszteletnek örvend a sámánok és gyógyítók köreiben, rituálék elengedhetetlen támogatójaként főként erőtelejs tisztító hatásáért használták több ezer éven keresztül egészen napjainking a dél-ameriaki őslakosok. Napjainkban Európa szerte nagy népszerűségnek örvend.

Termék specifikáció:
Illat: 100% természetes Palo Santo olaj
Égési idő: 25 óra
GMO-mentes repceolaj Németországból
Újrahasznosított kocka üveg, mely tovább használható gyertyatartóként

Repceolaj viasz
A repce viasz repce olajból készül, mérgező- és/vagy káros anyagoktól mentes és környezetünkre ártalamtlan. A közhiedelemmel ellentétben, a repce védelmezi és támogatja a termőföldet a jövő termésének, miközben olajként és terményként hasznosul. Továbbá a repceolaj ember-, állat és környezetbarát és az ökológiai lábnyoma is kisebb, mint például a  szója viasznak, köszönhetően annak, hogy Európában termesztik és dolgozzák fel.

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.600 Ft utánvéttel
  1.300 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft 
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban