Álomfogó - Szivárványos XS

ajan323
Kattints a képre a nagyobb méretért
Készleten
Ár:
990 FT
Darabszám:
Méret:
5,5 x 20 cm

Réges régen, világunk hajnalán a Lakota törzs spirituális vezetőjének látomása volt egy magas hegyen. Víziójában Iktomi, az Istenek megtévesztője és a bölcsesség tanítója, jelent meg egy pók formájában. Iktomi egy olyan szent nyelven szólt, melyet csak a Lakota törzs spirituális vezetői értenek. Miközben Iktomi, a pók, beszélt, átvette az idős vezető fűzfa koszorúját, melybe áldozati ajándékok, tollak, lószőr és gyöngyök voltak tűzdelve, és hálót kezdett fonni a belsejébe. Ez idő alatt az élet körforgásáról mesélt az öregembernek. Majd így folytatta, „ számos erő és különféle irányok vannak, melyek támogatni vagy akadályoztatni tudják a természet harmóniáját, és ez ugyanúgy igaz a Forrásra és az Ő gyönyörű tanításaira.”

Tanítása végére érve átnyújtotta az elkészült hálót a Lakoták idős vezetőjének és így szólt, „Nézd, a háló egy tökéletes kör, de a közepén ott egy lyuk. A háló használatával segíts magadnak és a népednek céljaitok elérésében és használjátok néped álmait, látomásait és gondolatait a Jóra. Ha hiszel a Forrásban, a háló megfogja a jó ötleteket, míg a rossz ötletek eltűnnek a lyukon keresztül.

A Lakoták vezetője tovább adta látomását népének és most a Sioux indiánnok az álomfogót, mint életük hálóját használják. Ágyuk fölé vagy a lakásban felfüggesztve válogatja a jó ötleteket és álmokat. Az álmaikban felbukkanó jót befogja az élet hálója és így viszik tovább…de az álmaikban megjelenő gonosz a háló közepén lévő lyukon keresztül elszökik így az már többé nem életük része. Hiszik, hogy az álomfogó megmenti jövőjük végzetét/sorsát.

Segíthetünk?

További információk
 • Prémium minőség, szakértelem, személyre szabott tanácsadás üzletünkben
 • 50.000FT felett ingyenes kiszállítás Magyarország egész területén
 • DPD futárszolgálattal már másnap kézhez kapja a rendelését
  1.600 Ft utánvéttel
  1.300 Ft előreutalás és bankkártyás fizetés esetén
 • Pick Pack Pont-os átvétel esetén
  1.490 Ft 
 • Rendelését személyesen is átveheti mintaboltunkban